PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قادر به اتصال به دیتابیس نیست.

aliha
01-07-2013, 10:45 AM
نصب جوملا دیگه کلافه ام کرده. در مرحله چهارم به مشکل خوردم و پیغام میده:قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت2
هرچغدر سعی کزدم که اشکالاتم رو پیدا کنم و تصیحش بکنم باز هم کارساز نبود

RezaDesign
01-07-2013, 12:13 PM
مشخصات کاربری در دیتا بیس ساخته شده را به دقت چک نمایید
نام کاربری = یوزری که برای دیتا بیس ساخته اید
نام دیتابیس - نامی که برای بانک اطلاعاتی ساخته اید
پسورد هم که مشخصه و در قسمت سرور معمولا localhost رو باید وارد کنید الا سرور هاست چیز دیگری باشه
نوع اس کیو ال هم Mysql رو انتخاب کنید

shmata
01-07-2013, 07:30 PM
نصب جوملا دیگه کلافه ام کرده. در مرحله چهارم به مشکل خوردم و پیغام میده:قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت2
هرچغدر سعی کزدم که اشکالاتم رو پیدا کنم و تصیحش بکنم باز هم کارساز نبود

لطفا مقاله عدم اتصال به دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C_Unable_to_Connect_to_the_Database)را مطالعه کنید

yousef1358
01-11-2013, 08:23 AM
من اطلاعات دیتابیس رادرست واردمیکنم ولی بازهم میگه قادربه اتصال نیست@درقسمت نام هاست مگه نباید نام سروردیتابیس رابنویسیدمانندmysql.tiamhost.ir

mohammad2232
01-12-2013, 07:18 PM
دوست عزیز این قسمت معمولا در تمام سرور ها به صورت localhost هست و دقت کنید که در هنگام ساخت دیتابیس کار بر رو به دیتابیس متصل کنید موفق باشید

mehdininja
01-12-2013, 09:27 PM
سلام

در public-html => configuration.php

نام دیتابیس => var $user

یوزر => var $ftp_user

ببین چی نوشته اونا رو وارد کن بعد پسورد ورود به هاست رو هم بنویس بقیه مراحل طی کن

با احترام

محمد محسنی
01-12-2013, 09:37 PM
دوست عزیز سلام

mehdininja (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز فکر کنم در یک تاپیک دیگر هم این مشکل را به اطلاعات ftp ربط داده اید

در صورتی که مشکل خطای دیتا بیس هیچ ارتباطی با ftp ندارد

لطفا روی این موضوع دقت نمایید.

در ضمن طبق گفته دوست خوبمون

دوست عزیز این قسمت معمولا در تمام سرور ها به صورت localhost هست و دقت کنید که در هنگام ساخت دیتابیس کار بر رو به دیتابیس متصل کنید موفق باشید

این مورد را رعایت بفرمایید.

یا حق.

saeid7610
01-15-2013, 07:25 AM
سلام و تشکر از زحمات شما.
ميشه يه بار اين مطلب رو کامل از اول توضيح بفرمائيد؟
ببنيد در مواردي که من دارم روي هارد خودم با استفاده از wampserver ميخوام جوملا رو نصب کنم چيکار بايد بکنم. در هنگام نصب wampserver جايي از من نام sqlserver*نميخواد که من براش تعيين کنم. سرور در حالت آفلاين هست. يوزر نيم و پسوردي هم براش تعيين نکردم. اينها کجا تعيين ميشه؟؟
اگه بخوام همين اطلاعات رو روي هاست انتقال بدم دردسر داره؟ من مي خواستم اول روي هارد خودم همه چي اوکي بشه بعد منتقلش کنم به هاست جايگزين کنم. در اين صورتش هم توضيحي بفرمائيد.
و اينکه اگر از اول بخوام روي هاست کار کنم اطلاعات ديتابيس رو از کجا در بيارم؟ ممنون از زحمات شما دوستان عزيز...

kianesfahan
01-15-2013, 07:38 AM
سلام و تشکر از زحمات شما.
ميشه يه بار اين مطلب رو کامل از اول توضيح بفرمائيد؟
ببنيد در مواردي که من دارم روي هارد خودم با استفاده از wampserver ميخوام جوملا رو نصب کنم چيکار بايد بکنم. در هنگام نصب wampserver جايي از من نام sqlserver*نميخواد که من براش تعيين کنم. سرور در حالت آفلاين هست. يوزر نيم و پسوردي هم براش تعيين نکردم. اينها کجا تعيين ميشه؟؟
اگه بخوام همين اطلاعات رو روي هاست انتقال بدم دردسر داره؟ من مي خواستم اول روي هارد خودم همه چي اوکي بشه بعد منتقلش کنم به هاست جايگزين کنم. در اين صورتش هم توضيحي بفرمائيد.
و اينکه اگر از اول بخوام روي هاست کار کنم اطلاعات ديتابيس رو از کجا در بيارم؟ ممنون از زحمات شما دوستان عزيز...

با عرض سلام .

اموزش های زیر به شما در این زمینه کمک می کند :

آموزش: نصب جوملا 2.5 فارسی در cPanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_نصب_جوملا_2.5_فارسی_در_ cPanel)

آموزش: نصب جوملا 2.5 در لوکال با WampServer (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_نصب_جوملا_2.5_در_لوکال_ با_WampServer)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>انتقال_سایت_فعال_جوملا_به_ل کال

موفق باشید .

aftab5
02-16-2013, 08:16 PM
سلام
من هم این مشکل رو دارم

قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2

باید چیکار کنم ؟
رو حالت لوکال درست نصب میشه اما در هاست نمیشه

دوستان میشه راهنمایی کنید

mehdininja
02-17-2013, 02:15 PM
سلام

اطلاعات دیتابیس رو اشتباه وارد میکنید

هاست شما رایگان است و برای همین این خطا را میدهد به این صفحه رجوع کنید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) .

shmata
02-17-2013, 08:30 PM
دوستان نمیشه راهنمایی کنید

ضمن مطالعه مقاله معرفی شده اگر در همان مرحله ای که در پست های قبل به آن اشاره کردید به جای نام هاست localhost یا 127.0.0.1 قرار بدید من یقین دارم که مشکل تون حل خواهد شد.