توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر لوگوی عنوان سایت
kimiaparseh
01-07-2013, 12:32 PM
سلام
چه طوری می تونم لوگوی عنوان سایت رو تغییر بدم؟ لطفا مسیر پوشه و پسوندش رو هم بگید ( منظور از لوگوی عنوان همون عکس ریزی که رو نوار عنوان مرورگر میاد :) )
ممنون
RezaDesign
01-07-2013, 12:44 PM
اون چیزی که مد نظر شماست لوگو نیست
لوگو ارم و نشانی است که هر سایت و شرکت به صورت اختصاصی برای خود طراحی می کند
چیزی که شما میگید آیکن سایت می باشد که معمولا در فولدر اصلی قالب به نام favicon.ico می باشد
در صورت استفاده قالب از فریم ورک ها مسیر اونها فرق میکنه..
سورس صفحه اصلی سایت خودتون رو در مرورگر ببنید و در همان 10-20 سطر اول به دنبال واژه favicon.ico باشید .. مسیر اون رو می تونید پیدا کنید
kimiaparseh
01-07-2013, 05:13 PM
favicon.ico رو پیدا کردم وقتی باز میکنم یه سری کدهای نوشتاری میاد:
h( »f½hoe[ÑÍÈ„JjM8…Jj7ËhÊk¨“wÉoÍkÊqÍnS( þÿÍqÿþÿv:îÒ³Ët‚F„FÅe„GÄhÑ ÏÐÑÕŠJŽFTB+ŒLj: ËnÍnl= éíòÆyË®‰È{ÊÊÊåÜÒ UFùòïa7¥UƒI¢Y¤[ж˜ýøïÒ¶˜m7ÈnÈ¡uÇoÿøø¯¨¥L ®^œ™”ÿÿûÍq®aÉÀ¶i\L¶dšO¸{;¸d• Ž}U Šqe3™XÄdÂgj3J$Í‚,Èj`ZGÊj©[Ì…5á´þýÿÎpÿÿü®ao@Ôˆ5ðѪ€l aÙ××ìîî—LµaZ0™R?BEá¬s°‡`xd Sª¦¡¥Xáåæ…Ic;HÌp¡˜Šž˜“—E ^³a“i>—N›N›Q¡TË|%¿g¡W`8†HªTˆHÉjª]«]Ëm ˜‹ýÿþjYFñèÞS,ÿÿþöèÕXH8÷ðí¹µ´ ®{d2›X
از کجا بدونم همون آیکن می باشد؟ و اگر بخوام آیکن جدید رو آپدیت کنم باید با چه فرمت و نامی این کارو انجام بدم؟
mehdininja
01-07-2013, 07:26 PM
favicon.ico رو پیدا کردم وقتی باز میکنم یه سری کدهای نوشتاری میاد:
h( »f½hoe[ÑÍÈ„JjM8…Jj7ËhÊk¨“wÉoÍkÊqÍnS(ýþ Íqÿþÿv:îÒ³Ët‚F„FÅe„GÄhÑÏÏÐÑ ŠJŽFTB+ŒLj: ËnÍnl= éíòÆyË®‰È{ÊÊÊåÜÒ UFùòïa7¥UƒI¢Y¤[ж˜ýøïÒ¶˜m7ÈnÈ¡uÇoÿøø¯¨¥L®^ ™”ÿÿûÍq®aÉÀ¶i\L¶dšO¸{;¸d•Ž}U Šqe3™XÄdÂgj3J$Í‚,Èj`ZGÊj©[Ì…5á´þýÿÎpÿÿü®ao@Ôˆ5ðѪ€laÙ ××ìîî—LµaZ0™R?BEá¬s°‡`xdSª¦¡ ¥Xáåæ…Ic;HÌp¡˜Šž˜“—E³^³a“i>—N›N›Q¡TË|%¿g¡W`8†HªTˆHÉjª]«]Ëm ˜‹ýÿþjYFñèÞS,ÿÿþöèÕXH8÷ðí¹µ´ ®{d2›X
از کجا بدونم همون آیکن می باشد؟ و اگر بخوام آیکن جدید رو آپدیت کنم باید با چه فرمت و نامی این کارو انجام بدم؟
درود
دوست عزیز این کد رو چرا قرار دادی . شما باید view رو در هاست بزنید تا فاوی ایکون دیده شود .
شما از هاست به قالبتون برید و favicon.ico رو حذف کنید و یه آیکون که مد نظر شماست رو با نام favicon و فرمت ico آپلود کن .
از این سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) خوب میتونی در این مورد استفاده کنی
با احترام
kimiaparseh
01-08-2013, 05:57 PM
من از DirectAdmin استفاده می کنم، favicon.ico گزینه view ندارد، دو گزینه copy و rename وجود دارد!
mehdininja
01-08-2013, 06:08 PM
بله اون همونه پاکش کن و آیکون مورد نظر خودت رو اپلود کن . با نام favicon و فرمت ico .
kimiaparseh
01-08-2013, 09:27 PM
چه طوری میشه آیکن متحرک ساخت؟ سایز استاندارد این نوع آیکن ها چند است؟
ممنون
khademian
01-11-2013, 08:09 PM
سایز استاندارد favicon 16در 16 هست. قسمت اول سوال هم فکر کنم باید تو انجمن های گرافیک بپرسی
mehdininja
01-11-2013, 08:44 PM
چه طوری میشه آیکن متحرک ساخت؟ سایز استاندارد این نوع آیکن ها چند است؟
ممنون
ساخت آیکون متحرک . (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دیگه بدرود عزیز
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.