ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تاریخ قالب میخواهم ویرایش کونم یک شنبه دوشنبه وهمچنان نام ماها دی ،شهری ور،

matensarvari
01-08-2013, 04:01 PM
باسلام
میخواهم تاریخ قالب ویرایش کونم مسیر ویرایش اگر رهنمایم کنید ممنونم میشم

لینک سایتم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

kianesfahan
01-08-2013, 07:53 PM
با عرض سلام .

دوست عزیز سوال شما مبهم است .

لطفا کامل تر توضیح دهید .

موفق باشید .

matensarvari
01-08-2013, 08:17 PM
درود

مطلب من میخواهم تاریخ سایتم ویرایش کونم طور مثال الان هستش <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ماه دی میخواهم به جای این چیزی دیګری بینویسم به زبون دیګه عکس این لینکو ببین

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

kianesfahan
01-09-2013, 12:32 PM
با عرض سلام .

دوست عزیز واقعا خودتان یک بار متن و تایپیکی که ارسال کرده اید را مطالعه کنید .ایا خودتان متوجه میشوید چی درج کرده اید ؟

ادرسی هم که داده اید مربوط به هاست شما میباشد .

سوال ها و تایپیک های شما خیلی مبهم است . لطفا واضح تر بیان کنید .

موفق باشید .

matensarvari
01-10-2013, 11:48 AM
بلی متنی ازپاسخ مونده بوده !
منظورم اینه سایت منو ببن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من میخواهم تاریخ که دراول سایتم قرار دارد ویرایش کونم بطور مثال الان تاریخ در سایت من نشون میدهد/ پنج شنبه 21 دی 1391/ من همین تاریخ میخواهم ویرایشش کونم باید بسازم /پنج شنبه 21 اسد 1391/

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

torghoundy
01-15-2013, 10:05 PM
سلام
این فایل رو باید ویرایش کنید:
language/fa-IR/fa-IR.localise.php

matensarvari
01-16-2013, 06:46 PM
سلام
بسیار ممنون خدایی خیلی ګشتم نه یافتم اما له رهنمای خوبی تون موفق شودم
ممنون

matensarvari
01-16-2013, 07:16 PM
باسلام

راستش (ماها) رو همونجا ویرایش میشود ولی (روزها) در همون جا نه یافتم تا ویرایشش کونم اینو هم رهنمایم کنید ممون ؟