PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جابجا شدن جایگاه اسم مستعار شاخه و اسم مطلب در آدرس بار

peymanan
01-09-2013, 09:04 AM
درود دوستان من به تازگی کارم و با جوملا شروع کردم. مشکلم اینه که تو آدرس بار موقع نمایش مطالب اسم مستعار اسم مستعار مطلب پشت اسم مستعار شاخه قرار میگیره. مثلا تو آدرس بار فایرفاکس این جوری نمایش داده میشه : html.مطالب-کامپیوتری/ورژن-جدید-ویندوز-وارد-شد/site.com ممنون میشم راهنماییم کنید.

kianesfahan
01-09-2013, 11:59 AM
با عرض سلام .

دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض میکنیم .

مشکل شما دقیقا چیست ؟ ادرس دهی که درست میباشد . شما قصد انجام چه کاری را دارید ؟ سوال شما مبهم است .

موفق باشید .

mehdininja
01-09-2013, 06:08 PM
هی بچه ها

مطالب کامپیوتری نام مسعاری هست که نوشتید و آدرس لینک هست .

ورژن جدید ویندوز هم وارد شد هم نام مسعار مطلب هست .

چون لینک فارسی هست اونجوری دیده میشن . اگه en باشند به ترتیب نمایش داده میشن => site.com/pc/win

در آخر لینک های فارسی اونجوری نمایش داده میشن .

با احترام

peymanan
01-10-2013, 01:19 PM
مشکل که کاملا مشخصه نمایش آدرس تو آدرس بار مرورگر از فرمول زیر تابعیت میکنه :

site.com/directory name/post name.html

ولی وقتی من اسم مستعار شاخه و مطلب و فارسی میزارم. جای اسم شاخه و اسم پست عوض میشه تو آدرس بار مرورگر یعنی اسم پست میاد قبل از اشم شاخه یعنی اینجوری :

site.com/post name/directory name.html

ولی ظاهرا قابل حل نیست احتمالا مجبورم اسم مستعار شاخه رو انگلیسی کنم و اسم مستعار مطلب فارسی بمونه.

mehdininja
01-10-2013, 02:27 PM
درود

دوست گرامی نخیر درست نوشته شده و لازم نیست انگلیسی بنویسی . اگر درست نبود صفحه 404 نشان میداد .

ولی به این شکل نمایش داده میشه که به نظر برعکسه .