توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برجسب يا كلمات كليدي
vahid62
01-10-2013, 12:34 PM
بهترين حالت سئو براي مطالب ، استفاده از كلمات كليدي هست يا برجسب
استفاده كلماتي همزمان در برچسب و كلمات كليدي تاثير منفي داره
و چطور ميشه تعداد حروف رو در برجسب بالا برد براي من فقط يكي دو كلمه هست
mehdininja
01-10-2013, 02:21 PM
سلام
شما میتونید کلمات کلیدی رو در برچسب کپی کنید ، کم و زیاد بودن فرقی نداره .
vahid62
01-10-2013, 03:19 PM
سلام
شما میتونید کلمات کلیدی رو در برچسب کپی کنید ، کم و زیاد بودن فرقی نداره .
مطمعنم كه اينكه بالا گفتي تاثير منفي در سئو داره ولي برچسب از كلمات كليدي بهتر ، حداقل تجربه اي كه در وردپرس داشتم اينطور بود و معمولا برچسب انتخاب ميكردم ولي در وردپرس محدوديت تعداد كلمات كليدي بود و در جوملا محدوديت تعداد برجسب هست اينجا دقيقا برعكس هم هستند
حالا امكان نداره تعداد برجسبها رو زياد كرد
mehdininja
01-10-2013, 03:44 PM
مطمعنم كه اينكه بالا گفتي تاثير منفي در سئو داره ولي برچسب از كلمات كليدي بهتر ، حداقل تجربه اي كه در وردپرس داشتم اينطور بود و معمولا برچسب انتخاب ميكردم ولي در وردپرس محدوديت تعداد كلمات كليدي بود و در جوملا محدوديت تعداد برجسب هست اينجا دقيقا برعكس هم هستند
حالا امكان نداره تعداد برجسبها رو زياد كرد
دوست عزیز ببین اگه گوگل بر حسب برچسب تو یا کلمات کلیدی تو کار کنه اینجوری پادشاهی نمیکرد .
من مقالات داخلی , خارجی زیادی خوندم که مهمترین مسائل . متن و محتوا ، لینک های با ارزش و smm هست .
موفق باشی عزیز
در ضمن در جوملا هیچ محدودیتی نیست
vahid62
01-10-2013, 04:43 PM
دوست عزیز ببین اگه گوگل بر حسب برچسب تو یا کلمات کلیدی تو کار کنه اینجوری پادشاهی نمیکرد .
من مقالات داخلی , خارجی زیادی خوندم که مهمترین مسائل . متن و محتوا ، لینک های با ارزش و smm هست .
موفق باشی عزیز
در ضمن در جوملا هیچ محدودیتی نیست
دوست عزيز منم قبول دارم كه مهمترين بخش محتوا هست ولي برچسب يا كلمات كليدي براي شناساندن اين محتوا بي تاثير نيست
البته يادم رفت بگم با افزونه كي2 مطلب ارسال ميكنم و تا جاي كه ديدم محدوديت تعداد برجسب بود از كجا بايد اين مجدوديت رو بردارم
mehdininja
01-10-2013, 05:46 PM
دوست عزيز منم قبول دارم كه مهمترين بخش محتوا هست ولي برچسب يا كلمات كليدي براي شناساندن اين محتوا بي تاثير نيست
البته يادم رفت بگم با افزونه كي2 مطلب ارسال ميكنم و تا جاي كه ديدم محدوديت تعداد برجسب بود از كجا بايد اين مجدوديت رو بردارم
وقتی وارد مدیریت جوملات شدی نوشته ایجاد مطلب جدید . مطلب جدید بنویس و ذخیره کن . در ضمن کتاب جوملا رو بخون (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.