ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل هنگام بازدید از سایت

alireza2013
01-11-2013, 05:39 AM
سلام یکی راهنماییم کنه.جوملا رو نضب کردم بعد از بخش مدیریت که نمایش سایت رو می زنم .سایت رو میاره با این نوشته ها در بالای سایت

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomina\templates\yougrids\yjsgcor e\yjsg_core.php on line 26
Strict Standards:Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomina\templates\yougrids\yjsgcor e\yjsg_stylesw.php on line 16
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomina\templates\yougrids\yjsgcor e\yjsg_core.php on line 241

shmata
01-11-2013, 08:05 AM
با غیرفعال کردن display_error (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%88%D8%B4_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_display_error s) این پیغام از بین خواهد رفت.

179
01-26-2013, 11:25 PM
با غیرفعال کردن display_error (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>روشن_وخاموش_کردن_display_errors) این پیغام از بین خواهد رفت.

چه جوری غیرفعالش کنیم
ممکنه بیشتر توضیح بدید
ممنون

179
01-27-2013, 06:25 AM
با غیرفعال کردن display_error (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>روشن_وخاموش_کردن_display_errors) این پیغام از بین خواهد رفت.

من از جوملا 2.5 و Xampp استفاده میکنم
و اروری را که دوستمون گفتن دارم
فقط اگر لطف کنید و بگید چه جوری display_error (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%88%D8%B4_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_display_error s) را غیر فعال کنم ممنون میشم

با تشکر

mehdininja
01-27-2013, 06:19 PM
من از جوملا 2.5 و Xampp استفاده میکنم
و اروری را که دوستمون گفتن دارم
فقط اگر لطف کنید و بگید چه جوری display_error (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>روشن_وخاموش_کردن_display_errors) را غیر فعال کنم ممنون میشم

با تشکر

سلام

چه جوری نداره عزیز . روی لینک باید کلیک کنید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%88%D8%B4_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_display_error s) تا به اموزش برید .

aliziaye
01-29-2013, 09:43 PM
من در سایتم از جوملا 2.5 استفاده می کنم جوملا نصبه ولی سایت باز نمیشه ادرس سایت هم این است:alisemnani.ir

mohammad2232
01-29-2013, 11:33 PM
دوست عزیز جوملا رو توی کدوم پوشه نصب کردید ؟ توی
public_html هست ؟ موفق باشید