PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال 2 سوال مهم واقعا نیاز دارم

rahgozar
01-11-2013, 10:34 AM
سلام .من می یه کار بره تازه واردم.
می خواستم بدونم من وقتی جومولا رو وصل کردم تو دامین که خریداری کردم چطوری باید آدرس هاستم رو بدم؟؟

سوال دوم درباره اینه که من یه قالب می خوام که صفحه عکسش فقط یک عکس باشه و 8 تا گزینه که بشه هر کدوم رو انتخاب کردم وارد صفحه مورد نظرم بشه.
مثال هم بخوام بزنم می تونم سابت لیدر رو مثال بزنم.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون میشم کمکم کنید :)

jalal_iranian
01-11-2013, 10:43 AM
با سلام

اول اینکه لطفا قوانین رو مطالعه کنید و سوالات متفاوت رو در تاپیکهای مجزا مطرح کنید.

در رابطه با سوال اول لطفا بیشتر توضیح بدید. دقیقا منظور شما رو متوجه نشدم.

در مورد سوال دوم میتونید یه صفحه ساده ایجاد کنید و در روت قرار دهید و جوملا خود را در یک پوشه قرار دهید.

راه دوم هم اینکه صفحه اول سایت رو فقط با ماژول طراحی کنید و تصاویر و لینک ها رو با ماژولها نمایش دهید. البته قالب شما باید قابلیت عدم نمایش قسمت بدنه را در صفحه اصلی داشته باشد.

یا علی

khademian
01-11-2013, 07:58 PM
جواب سوال اولت اینه که هاست رو برای دامین ثبت می کنن. یعنی شرکت فروشنده هاست آدرس دامینت هم می پرسه و بهش وصلش می کنه. اگه هم نکنه خودت تو کنترل پنل هاست می تونی دامینت رو معرفی کنی. برای اتصال هاست به دامین هم باید DNS هاست رو تو کنترل پنل دامین ثبت کنی. نتیجه اینکه باید هر دوتاشون رو به هم معرفی کنی.
بعد از اتصال دامین به هاست هم کافیه جوملا رو تو هاست نصب کنی و تو بروزر بزنی yoursite.com و لذتش رو ببری!