PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال یک قالب شبی لینک زیر

rahgozar
01-11-2013, 02:40 PM
سلام دوستان. من یه قالب می خوام مثل سایت زیر

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یعنی صفحه اولم یه عکس باشه بعد وارد سایت بشه.

راستی من خیلی مبتدی هستم اگه میشه ساده توضیح بدین یا لینکی معرفی کنید.

ممنون

rahgozar
01-11-2013, 05:32 PM
کسی نیست جواب بده؟!!!!!!!!!!!

khademian
01-11-2013, 07:50 PM
می تونی صفحه اول رو با نام index.html تو یه نرم افزار دیگه بسازی و آپلود کنی. باید عکس رو تو صفحه اول لینک بدی به index.php

rahgozar
01-11-2013, 09:04 PM
می تونی صفحه اول رو با نام index.html تو یه نرم افزار دیگه بسازی و آپلود کنی. باید عکس رو تو صفحه اول لینک بدی به index.php

سلام دوست عزیز. من html نویسی رو کاملا بلدم و می تونم این صفحه رو بنویسم اما بلد نیستم چطوری باید لینکش بدم تا صفحه های بدیم مثل صفحه معمولی بشه.

لطف کنی کمک کنی ممنون می شم.

ashkhaye_biseda69@yahoo.com

ایدیم رو هم می تونی ادد کنی . خیلی ممنون می شم.

rahgozar
01-11-2013, 09:13 PM
همچنین افزونه ای وجود نداره؟؟
اخه من دیدم تو وردپرس همچنین کاری کردن.

khademian
01-11-2013, 09:29 PM
خب باید جوملا نصب کنی دیگه. اگه جوملا داشته باشی index.php تو رو به صفحه اصلی سایتت می بره که همونی هست که میخوای. برای صفحه اول هم index.html درست کن

rahgozar
01-12-2013, 11:10 AM
خب باید جوملا نصب کنی دیگه. اگه جوملا داشته باشی index.php تو رو به صفحه اصلی سایتت می بره که همونی هست که میخوای. برای صفحه اول هم index.html درست کن

خوب داداش من من می خوام صفحه اولم اونی که خودم درست کردم بشه بعد بره تو همین صفحه index.php. چطوری باید کاری کنم صفحه اولم جاIndex.php بشه index.html??

MGGame
01-14-2013, 04:32 PM
سلام دوست عزیز شما باید از تنظیمات هاستتون اینو تغیر بدین

شما اول یک قالب پیدا کن برای سایتت چون هیچ قالب و سیتم مدریت محتوا این امکان رو نداره.

اگه Cpanel دارید از بخش فکر کنم site transfer یا همان انتقال صفحات سایت این کار رو کنی:

Index.html رو تو root هاستت آپلود کن و از روش بالا صفحه ی اول رو تغیر بده.

asrertebat
01-18-2013, 12:07 AM
سایت منو ببینید .<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شماهمچین کاری میخواهید انجام دهید . درسته ؟؟؟
باایمیلم تماس بگیرید براتون رایگان انجام میدم
mohamad_sheibani@yahoo.com