PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه ی فروشگاه دهی برای جوملا 2.5

taha1313
01-11-2013, 10:58 PM
با سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان گلم

من میخواستم یک ساب ایجاد کنم و از طریق اون بتونم به کاربران فروشگاه ارائه بدم ، نمونه هاش زیاده تو نت

لطفا راهنمایی کنید

پیشاپیش سپاس گذارم

kianesfahan
01-13-2013, 03:58 PM
با عرض سلام .

دوست عزیز شما می توانید در ساب دامین خود جوملا نصب کنید و از افزونه های JoomShopping و یا Virtumart استفاده کنید .

برای هر دو افزونه درگاه سایت پی لاین و زرین پال موجود است .

از اسکریپت های فروشگاهی همچون اپن کارت - توماتو کارت و پرستا شاپ هم می توانید استفاده نمائید .

موفق باشید .

taha1313
01-14-2013, 01:01 PM
سلام کیان جان
ممنون بابت راهنمائیت
اما راستش منظور من این نبود
من دقیقا میخوام رو ساب دامین خودم یه سایتی داشته باشم که بتونم به کاربرای سایت فروشگاه بدم و کاربران هرکس خودش محصول خودش را بذاره یه چیزایی شبیه hamvar.ir که فروشگاه رایگان ارائه میده .

آیا این کار عملی هست با جوملا ؟
کمک کنید لطفا
با سپاس
---
یه انتقاد
اساتید ومدیران سایت خیلی فعالیتشون احساس می کنم کم شده
قبلا زودتر جواب می گرفتیم

elyastel
01-14-2013, 02:43 PM
سلام کیان جان
ممنون بابت راهنمائیت
من دقیقا میخوام رو ساب دامین خودم یه سایتی داشته باشم که بتونم به کاربرای سایت فروشگاه بدم و کاربران هرکس خودش محصول خودش را بذاره یه چیزایی شبیه hamvar.ir که فروشگاه رایگان ارائه میده .

کمک کنید لطفا
با سپاس

سلام دوست عزيز

در ادامه فرمايشات دوست عزيزم kianesfahan

بايد عرض كنم كه همون سايتي كه مثال زديد همون كاري رو كرده كه دوست عزيزم kianesfahan بيان كردند!

در واقع اين سايت هم از ساب دومين به نوعي استفاده كرده و تنها كاري كه اين سايت كرده اينكه: توسط يه فرم نام ساب دومينو رو از كاربر گرفته!!

يه كاري مشابه اي كه شما ميتونيد بكنيد اينه:
فرمي مشابه سايت مذكور طراحي و بعد از ايجاد ساب دومين مربوطه يكي از فروشگاه سازهاي معروف جوملا(ويرچومارت،جوم شاپنينگو..) رو توش ايجاد وبعد بقيه ماجرا...

موفق باشيد

taha1313
01-14-2013, 03:23 PM
مرسی و سپاس الیاس جان
کم کم میرم تو کارش
انشالله بعد سوالهامو میپرسم بخصوص در رابطه با اون فرم و ...
ممنون از راهنماییت
---

سلام مجدد
دوستان من فکرامو تکمیل کردم
میخوام طوری فروشگاه بدم که بصورت ساب دامین در بیاد
نه مثل هموار
تقریبا مثل بلاگ باشه
با این تفاوت که به جای امکانات بلاگ بشه فروشگاه و بلاگ
یعنی هم امکان فروش داشته باشه هم بلاگ
چطور و چکار باید کنم ؟
اساتید لطفا راهنمایی کنید

reza.sh
01-18-2013, 03:10 PM
سلام کیان جان
ممنون بابت راهنمائیت

کمک کنید لطفا
با سپاس

کاری نیست که نشه با جوملا انجام داد......

برای کار شما باید افزونه خاصی نوشته بشه

یه راه هست که تست نکردم ببینم جواب میده یا نه {بلاگ دادن به کاربرها و ایجاد دسترسی های مختلف (حتی برای فروشگاه ساز ها هم ) }

taha1313
01-18-2013, 05:15 PM
مرسی رضاجان
دوستان لطفا راهنمایی کنید
یعنی بیام رو سایتم بلاگ نصب کنم ؟
چه بلاگی که بتونه فروشگاه هم داشته باشه ؟
---

بعد از یک روز ما همچنان در انتظاریم ...
هل من ناصر ینصرنی ؟؟؟

mersad
01-20-2013, 01:14 AM
دروود

شما با افزونه های جوملا و حتی خود جوملا نمویتونید فروشگاه ساز ارائه بدید

شما میتونید یک فروشگاه بسازید و در اون کالا ها رو قرار بدید ! مثل فروشگاه های معتبر موجود !

نمونه ای که شما قرار دادید در واقع مانند بلاگر ها که وبلاگ ارائه میدن فروشگاه ساز با امکانات مختصر ارائه میده !

در پناه ایزد

taha1313
01-22-2013, 03:30 PM
سلام مرصاد جان
ممنون از پاسختون
فقط یه چیزی ؟ من چطور می تونم یه بلاگ بدم که قابلیت های فروشگاه رو داشته باشه ؟
یعنی بلاگ فروشگاهی ده هم داریم ؟
پیشاپیش ممنون از الطاف دوستان
---

سلام
هفته ها گذشت از ایجاد این تاپیک!
آیا نیست فریاد رسی ؟

mersad
02-02-2013, 11:00 AM
این مورد با جوملا امکان پذیر نیست !

از سیستم های دیگه باید استفاده کنید که اینجا جای بحث اون موارد نیست !

در پناه ایزد

taha1313
02-06-2013, 06:40 PM
مرصاد جان ممنون از پاسخت فقط چندتا سوال که منتظر لطفتم با پاسخای خوبت ............... 1 ) پس فکر کنم تنها چاره اینه که واسه هر کی درخواست فروشگاه داره خودم دستی یه ساب دامین ایجاد کنم ؟؟؟ مثلا myshop.site.ir ؟؟ 2) بعد روت ساب دامین رو باید چی بدم ؟ بذارم پیشفرض بمونه ؟ 3) بعد باید اول مدیریت جوملا رو نصب کنم بعد مثلا فروشگاه ساز جوم شاپینگ رو روش نصب کنم ؟؟ 4) اینکار امنیت سایت اصلی رو پایین نمیاره ؟ اگه بفرض ساب دامین هک بشه ، سایت اصلی هم نابود میشه ؟؟؟ ببخشید همه سوالارو باهم تو این پست پرسیدم به هم ارتباط داشتند ناگزیر شدم................................ با سپاس

sahama
02-07-2013, 08:41 AM
با سلام
یه مقدار پیچیده تر از این ها است
شما باید یه اسکریپت بنویسی یا از موارد موجود استفاده کنی که خودش زیر دامنه رو می سازه و یه مدیریت محتوا هم توش نصب می کنه در این کار احتمالا باید دسترسی root به سرور داشته باشی تا برای هر کدوم از کاربرا سطح دسترسی ویژه ای تعریف کنی که امنیت سایت اصلیت رو به خطر ندازن (همون کاری که در هاست های اشتراکی اتفاق می افته و شما از طریق سایتت به سایت دیگه ای که بر روی همون هاست است دسترسی نداری)
بعد یه جوملا رو با افزونه هایی که می خوای داشته باشه سفارسی کنی و بسازی که به طور خودکار همزمانبا ساخته شده زیر دامنه اونم نصب بشه
می تونی از فروشگاه ساز های دیگه هم استفاده کنی

taha1313
02-07-2013, 12:28 PM
ممنونم واقعا مرسی .... من الان بسته ی فروشگاه ساز قاصدک ( باران )که رایگانه رو نصب کردم رو ساب دامینی که خودم ایجاد کرده بودم ، حالا میخوام اینو به یوزر واگذار کنم ، میخوام ببینم اگه یوزر کاری کنه که ساب دامین هک بشه ، آیا سایت اصلی هم مورد خطر واقع میشه یا نه ؟ ( لازم به ذکر است که دیتا بیس های سایت و ساب دامین رو متفاوت گذاشتم )

taha1313
02-09-2013, 09:53 AM
سلام ، اساتید گرامی لطفا جواب این سوال مارو هم بدند ممنونم
ممنونم واقعا مرسی .... من الان بسته ی فروشگاه ساز قاصدک ( باران )که رایگانه رو نصب کردم رو ساب دامینی که خودم ایجاد کرده بودم ، حالا میخوام اینو به یوزر واگذار کنم ، میخوام ببینم اگه یوزر کاری کنه که ساب دامین هک بشه ، آیا سایت اصلی هم مورد خطر واقع میشه یا نه ؟ ( لازم به ذکر است که دیتا بیس های سایت و ساب دامین رو متفاوت گذاشتم )

kianesfahan
02-09-2013, 08:54 PM

با عرض سلام .

دوست عزیز ابتدا به شما توصیه میکنم که اصلا افزونه های کد شده استفاده نکنید .

فروشگاه سازی که شما دارید استفاده میکنید کد شده است و این خود احتمال هک شدن را افزایش میدهد .

در صورتی که از طریق فایل بتواند هک کنند بله میتوانند به سایت اصلی هم دسترسی پیدا کنند .

موفق باشید .

taha1313
02-09-2013, 11:17 PM
سلام کیان جان ممنون .. این قروشگاه ساز همون جوملا+ جومشاپینگ هست . یعنی امنیت نداره ؟؟؟ منظور از اینکه فرمودید کد شده دقیقا چیه ؟؟
با عرض سلام .

دوست عزیز ابتدا به شما توصیه میکنم که اصلا افزونه های کد شده استفاده نکنید .

فروشگاه سازی که شما دارید استفاده میکنید کد شده است و این خود احتمال هک شدن را افزایش میدهد .

در صورتی که از طریق فایل بتواند هک کنند بله میتوانند به سایت اصلی هم دسترسی پیدا کنند .

موفق باشید .

kianesfahan
02-10-2013, 10:08 AM
سلام کیان جان ممنون .. این قروشگاه ساز همون جوملا+ جومشاپینگ هست . یعنی امنیت نداره ؟؟؟ منظور از اینکه فرمودید کد شده دقیقا چیه ؟؟

با عرض سلام .

برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نمائید .

بله میدانم که از جوملا+ جومشاپینگ استفاده میکند . خوب چرا خود شما این کارو نمی کنید ؟

وقتی قسمتی از سایت کد بشه امنیت اون سایت پایین می اید . شما هیچ گاه نمی دانید که ان کد چیست که کد شده است . شاید اون برنامه ای که کد شده باشد راهی برای ورود به سایت شما باشد . شاید توسط اون برنامه بتونه اطلاعات سایت را بهش دست پیدا کند . شاید توسط اون برنامه بتونه اطلاعات سایت را پاک کند . شاید توسط اون برنامه بتونه بفهمه شما روی چه سایت هایی نصب کرده اید و ....

انتخاب با شما

موفق باشید .