PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریستور کردن بک آپ جوملا بر روی دامین جدید

mattstone
01-13-2013, 01:50 PM
سلام

دوستان، من چند وقت پیش یک وب سایتی داشتم که دامینش دات کام بود و هاستشم یکی ازین هاستای رایگان بود. روش جوملا ریخته بودم و همه چیز اوکی بود تا اینکه یه مشکلی پیش اومد و سایت کلا داغون شد. من قبل داغون شدنش از سی پانل یه فول بک آپ از سایتم گرفته بودم. حالا همون دامین و با دات ای ار گرفتم و می خوام کل این دیتامو ریستور کنم و درگیر نصب مجدد جوملا و تنظیماتش نشم. طبق سرچ هایی که زدم فهمیدم واسه ریستور کردن فول بک آپ باید اکسس روت روی هاستت داشته باشی که خوب من ندارم. به خاطره همین اومدم دونه دونه هوم دایرکتوری و دیتابیسمو دستی ریستور کردم. واسه مای اسکیول که فایل "DatabaseName.sql" رو آپلود کردم و واسه هوم دایرکتوریم فایل زیپ شده ی پابلیک اچ تی ام ال رو اکسترکت کردم توش.
حالا تا اینجا اگه مشگلی هست بگین لطفا در غیر اینصورت ادامشو گوش کنین.
بعد اومدم تو فایل configuration.php نیگاه کردم ببینم تداخلی چیزی نباشه که دیدم یوزر دی بیم ساخته نشده رفتم اونم ساختم و پریویلجاشم بهش دادم.
اما حالا که میزنم آدرسو میگه:
Database Error: ??Unable to connect to the database:??Could not connect to MySQL
طبق تجربه این ارورو وقتی میده که کانکشن برقرار نشه دیگه ولی همه چی به نظر درسته. حتی وقتی می خوام پیج ادمینستریتور خود جوملارو ببنیم همین ارورو میده.
کسی نظری داره؟ ممنون میشم کمک کنید

mersad
01-21-2013, 02:32 AM
دروود

به انجمن جوملا فارسی خوش امدید

مشکل شما در ست کردن دیتابیس و ارتباط اون با یوزر ساخته شده

این اموزش رو مطالعه کنید

آموزش: انتقال سایت جوملایی، تهیه پشتیبان و وارد کردن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%8C_%D8%AA% D9%87%DB%8C%D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D 8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D B%8C%D8%B3)

در پناه ایزد