توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اشتراک گذاری مطالب در فیسبــــوق
NiGli.ir
01-13-2013, 07:56 PM
سلام
من پلاگینی نصب کردم که وظیفه اشتراک گذاری رو در شبکه های اجتماعی به عهده داره اما مشکل بزرگ این پلاگین این هست که عکس مرتبط با مطلب رو نمیاره و بجاش یک عکس دیگه میاره البته من الان تو خوده فیسبوق هم آدرس مطلب مورده نظر دادم باز هم عکس یک مطلب دیگه رو میاره بجاش،فکر میکنین مشکل کجاست و آیا قابل حل هست یا نه
آدرس سایت هم اینه اگر خودتون امتحان کنید بهتر متوجه میشید،تو قسمت اشتراک گذاری مطالب برید و روی اشتراک گذاری کلیک کنید میبینید که عکس یک مطلب دیگه رو میاره <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
mehdininja
01-13-2013, 09:56 PM
سلام دوست گرامی :tired:
اولا : فیس بوک :wink:
ثانیا : وقتی مطلبی رو اشتراک میگذاری در فیس بوک عکس های که در آن مطلب هستند رو هم نمایش داده خواهد شد که شما باید عکس ها رو یکی یکی نگاه کنی و عکس مطلب رو مورد نظر رو انتخاب کنی .
با احترام
NiGli.ir
01-13-2013, 10:36 PM
سلام دوست گرامی :tired:
اولا : فیس بوک :wink:
ثانیا : وقتی مطلبی رو اشتراک میگذاری در فیس بوک عکس های که در آن مطلب هستند رو هم نمایش داده خواهد شد که شما باید عکس ها رو یکی یکی نگاه کنی و عکس مطلب رو مورد نظر رو انتخاب کنی .
با احترام
سلام
من فیسبوق نوشتم که از ***** شدن جلوگیری کنم،به هر حال
نه دیگه،ااینجوری نمیشه،میکرده تو کل سایت هر چی عکس از کل مطالب هست رو نمایش میده،مشکام نمیدونم کجاست
اگر امکان داره شما تست کنید تا کاملا متوجه بشید
mehdininja
01-13-2013, 10:50 PM
عزیز وقتی دکمه اشتراک گذاری فیس رو میزنی میره به فیس بعد مطلب رو نشون میده اونجا عکس ها که میان باید چپ راست کنی تا عکس مطلب رو پیدا کنی از بین عکس ها . متوجه نشدی یه عکس از فیس بزار تا دقیق بگم از کجا راست چپ کن.
NiGli.ir
01-14-2013, 09:50 AM
عزیز وقتی دکمه اشتراک گذاری فیس رو میزنی میره به فیس بعد مطلب رو نشون میده اونجا عکس ها که میان باید چپ راست کنی تا عکس مطلب رو پیدا کنی از بین عکس ها . متوجه نشدی یه عکس از فیس بزار تا دقیق بگم از کجا راست چپ کن.
دوست عزیز من خیلی ممنون از زحمتی که میکشی برای جواب دادن،حرف شما درسته اما مشکل اینجاست که وقتی دکمه رو میزنی 12 عکس از مطالب مختلف میاره نشون میده که هیچ ربطی هم به مطلب نداره و جالب اینه که عکس مطلب مورد نظر هم بین اون 12 عکس نیستش
شما اگر زحمت بکشین وارد سایت بشین و روی یک مطلب به طور تصادفی اشتراک گذاری انجام بدید متوجه میشید منظور من چیه و مشکل اساسی تر هستش
mehdininja
01-14-2013, 11:07 AM
دوست عزیز من خیلی ممنون از زحمتی که میکشی برای جواب دادن،حرف شما درسته اما مشکل اینجاست که وقتی دکمه رو میزنی 12 عکس از مطالب مختلف میاره نشون میده که هیچ ربطی هم به مطلب نداره و جالب اینه که عکس مطلب مورد نظر هم بین اون 12 عکس نیستش
شما اگر زحمت بکشین وارد سایت بشین و روی یک مطلب به طور تصادفی اشتراک گذاری انجام بدید متوجه میشید منظور من چیه و مشکل اساسی تر هستش
بله بعضی وقت ها عکس مطلب رو نمیاره تجربه کردم .
NiGli.ir
01-14-2013, 12:14 PM
بله بعضی وقت ها عکس مطلب رو نمیاره تجربه کردم .
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
از پلاگین هست یا کلا برای قالب هستش مشکل و از چه راهی میشه حلش کرد من شدیدا به این اشتراک گذاری احتیاج دارم
mehdininja
01-14-2013, 05:05 PM
سلام ، نه از پلاگین نیست . از فیس بوک هست ، چون بعضی مطالب رو اونجوری میاره که عکسش نیست .
شما در فیس بوک خودتون اون مطلب رو بنویسید یعنی کپی پست کنید .
NiGli.ir
01-14-2013, 05:14 PM
سلام ، نه از پلاگین نیست . از فیس بوک هست ، چون بعضی مطالب رو اونجوری میاره که عکسش نیست .
شما در فیس بوک خودتون اون مطلب رو بنویسید یعنی کپی پست کنید .
این کار رو کردم
لینک مطلب رو در فیسبوک کپی کردم که ببینم مشکل کجاست و آیا حل میشه ولی باز هم بهمون مشکل قبلی که عدم تطابق عکس و مطلب هست برمیخورم
mehdininja
01-14-2013, 05:19 PM
برو مطلب رو همشونو انتخاب کن بعد کپی رو بزن و بعد در ف بی پست کن .
NiGli.ir
01-14-2013, 07:11 PM
برو مطلب رو همشونو انتخاب کن بعد کپی رو بزن و بعد در ف بی پست کن .
سلام
اگر منظورتون کپی کردن دستی لینک مطالب هست که این کار هم وقتی انجام میشه باز هم عکس نامرتبط میاره
mehdininja
01-14-2013, 10:41 PM
پسر لینک چیه منظورم خود مطلب هست . الان من اینو کپی کردم : سلام
اگر منظورتون کپی کردن دستی لینک مطالب هست که این کار هم وقتی انجام میشه باز هم عکس نامرتبط میاره
ok?
NiGli.ir
01-15-2013, 12:06 AM
پسر لینک چیه منظورم خود مطلب هست . الان من اینو کپی کردم : سلام
ok?
خوب این کار که جواب نمیده
درسته کار انجام میشه اما از اون حالت اتوماتیک بودن اشتراک گذاری درمیاد که
NiGli.ir
01-15-2013, 10:53 PM
مشکل من حل شد
یک پلاگین خوب پیدا کردم،دوستان که به هر دری زدند دردی دوا نشد
من لینک پلاگین رو میدم که دیگه کسی در به در نشه مثل من
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.