توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چجوری برای extended-menu-module تمپلیت نصب کنم؟
faraday
01-14-2013, 02:30 PM
سلام دوستان
من ی ماژول منو پیدا کردم که RTL شده و نصب کردم و به نظر ماژول خوبی میاد
extended-menu-module
توی پیش نمایش چندتا فایل زیپ هست که گفته میتونید همراه این ماژول به کار ببرید، تمپلیت هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
روش نصبش رو نفهمیدم باید چیکار کنم :question:
از اکستنشن منیجر نصب نمیشه تو جوملا امتحان کردم
RezaDesign
01-15-2013, 03:05 AM
کار چندان اسونی نیست اگه زیاد به مبانی جوملا اشنایی ندارید
بنا به توضیحات خود سایت سازنده
اول از همه فایل ها را از حالت زیپ خارج کرده و سعی در نصب همه انها با هم نکنید و جدا جدا نصب نمایید
اگر برای منوها تصمیم به انزیپ کردن به صورت تمپلت خاص کردید باید طبق راهنمایی داده شده عمل کنید و این خصیصه ها رو به بعضی فایل های نام برده اضافه نمایید
If you decide to unzip to a subfolder (e.g. /htdocs/joomla/templates/rhuk_solarflare_ii/topnav) than you need to give that name in the parameters of your extended menu module (e.g. set Template Name (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>_name) to "topnav/menu.html").
ترجمه: اگر تصمیم به انزیپ کردن در یک پوشه زیر مجموعه گرفتید به مثال بالا دقت فرمایید ... سپس باید نام مورد نظر را هم در پارامترهای ماژول مربوطه مانند مثال بالا اضافه نمایید
و همچنین ربط دادن فایل های سی اس اس و دیگر کارها که من به شخصه پیشنهاد استفاده از این رو در صورتی که اشنایی چندانی ندارید نمی دهم
از مگا منو استفاده کنید قابلیت های اون به مراتب کاربردی تر می باشد
faraday
01-15-2013, 11:07 PM
سلام
ممنون واقعا راهنمایی بزرگی بود
مگا منو رو نصب کردم خیلی خوبه
سوالم اینه که جایی پلاگین و تمپلیتش رایگان هست؟ چون تو سایت خودش پولیه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
راستی مگامنو همون ماکسی منو هست؟
hamidy
01-16-2013, 08:00 AM
سلام
لینک زیر هم رو بررسی کنید.
موفق باشید
faraday
01-16-2013, 08:19 AM
سلام
لینک زیر هم رو بررسی کنید.
موفق باشید
سلام، ممنون
roknav رو نصب کردم، ظاهرش بهتره ولی مشکل اینجاست که RTL نیست :nomood:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.