PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی جهت مشکل بالا نیامدن سایت با غیر فعال کردن ماژول

arash2880
01-19-2013, 09:14 AM
سلام
وقت بخیر
بنده در سایت زیر در بخش آخرین اخبار ( پایین صفحه به صورت ستون 3 تایی ) از ماژول
bt_contentslider
استفاده کرده ام.
قصد دارم یه سری تغییرات در صفحه اول ایجاد کنم . به همین دلیل ماژول فوق رو غیر فعال می کنم ، اما با غیر فعال کردن ماژول فوق سایت دیگه بالا نمی یاد.
دوستان و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید به چه دلیل این اتفاق روی می ده؟ و راه حل چیست؟
با سپاس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mehdininja
01-19-2013, 12:27 PM
سلام ، یعنی ماژول نبض بالا امدن سایت شما رو داره ! نخیر اگه خواستید غیرفعال کنید یا لازم بنود حذف کنید پوشه های باقی مانده ش هم از هاست پاک کنید .

arash2880
01-19-2013, 01:37 PM
مثل اینکه توضیحات بنده کافی نبوده دوستان درست متوجه نشدن
بنده به این ماژول در سایت نیاز دارم اما فعلا قصد دارم اون رو غیر فعال کنم
با غیر فعال کردن این ماژول سایت دیگه بالا نمی یاد
ارور خاصی هم داده نمی شه صفحه سفید باقی می مونه

mehdininja
01-19-2013, 02:45 PM
ماژول رو غیر فعال کن بعد برو هاست پوشه ماژول رو باز کن و bt_contentslider رو (ماژولی را که میخوای غیرفعال کنی رو پیدا کن ) پیدا کن بعد فشرده کن و بعد پوشه ماژول رو حذف کن .

هر وقت خواستی میتونی اکسترکت کنی و بعد در قسمت ماژول فعالش کنی اگر در مدیریت ماژول ها جدید رو هم بزنی باز میتونی اونو پیدا کنی و دوباره فعال کنی .

arash2880
01-29-2013, 10:03 PM
وقتی ماژول رو از موقعیت یوزر 4 به یوزر 3 منتقل می کنم بازهم سایت باز نمی شه
به نظرتون مشکل از کجاست؟

arash2880
01-29-2013, 10:15 PM
وقتی ماژول رو جا به جا یا غیر فعال می کنم سایت باز نمی شه و ارور زیر ظاهر می شه

Warning: strtotime() [function.strtotime (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Asia/Tehran' for 'IRST/3.0/no DST' instead in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 56

Warning: date() [function.date (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Asia/Tehran' for 'IRST/3.0/no DST' instead in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 198

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 83

Fatal error: Class 'JFile' not found in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 250