PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش براي افراد خيلي مبتدي

jalal95
03-01-2007, 11:19 AM
من چند روزيه مامبو را نصب كردم ولي هرقدر سعي كردم نتونستم كار كردن با اونو ياد بگيرم نميتونم صفحاتم را بوجود آمرو يعني بلد نيستم آموزش براي مبتديان اصل ;D مثل من را از كجا ميتونم پيدا كنم مثلا يه فايل pdfيا همچين چيزي خواهشا نگيد سرچ كن من نتونستم پيدا كنم سطح اموزشها خيلي بالاست :'( به دادم برسيد

radmehr
03-01-2007, 11:36 AM
شما کل آموزش های سایت رو خوندی ؟!
مثلا:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sorry4uboth
03-01-2007, 11:37 AM
شما قسمت آموزش سایت ما رو دیدید؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ما سعی کردیم آموزشها برای همه سطوح قابل استفاده باشه ;)

mmaammbboo
03-01-2007, 01:55 PM
مامبو خیلی ساده هست و در عین حال پیشرفته با اینکه فارسی شده شما نمی تونید باهاش کارکنید؟

اگر کمی توی انجمن مامبو لرن باشید و سوال و جوابهای داده شده را چک کنید مطمئن بشید که از اطلاعات سرشار میشوید برای مشکلتون پیشنهاد میکنم اون رو توی انجمن سرچ کنید.

آموزش ها هم بخونید به دردتون میخوره.

پیروز باشید