ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اساتید کمک لطفاً! حذف کپی رایت RSmonial ورژن 2 - کامپوننت نظرات و پیشنهادات

member99
01-19-2013, 06:56 PM
اساتید گرانقدر اگر مرحمت کنند و راهنمایی کنند که چگونه عبارت

Powered by RS Web Solutions (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

را از این کامپوننت RSmonial ورژن 2 - کامپوننت نظرات و پیشنهادات - بردارم ممنون میشم

این کامپوننت از لینک زیر قابل دریافت هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سپاسگزارم

mehdininja
01-19-2013, 10:07 PM
سلام

از طریق هاست به => components/com_rsmonials/rsmonials.php رفته و rsmonials.php رو فشرده کنید ( بکاپ باشه حتما بگیرید )

بعد rsmonials.php رو باز کن در خط 198

<div style="text-align:center;"><?php echo base64_decode('UG93ZXJlZCBieQ==').' <a href="'.base64_decode('aHR0cDovL3d3dy5yc3dlYnNvbHMuY29t' ).'" target="_blank">'.base64_decode('UlMgV2ViIFNvbHV0aW9ucw==').'</a>'; ?></div>

رو حذف کن . اگر کد بالا در خط 198 نبود Ctrl+F رو بزن و کد رو پست کن و اینتر رو بزن کد رو پیدا کن و حذفش کن .

حالا Powered by RS Web Solutions (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دیگر نخواهد بود .

با احترام

mersad
01-19-2013, 11:50 PM
دروود

نسخع تجاری این افزونه بدون کپی رایت هست !

ضمن این که پیشنهاد میکنم اط افزونه jcomment استفاده کنید که در بخش افزونه های جوملا فارسی نسخه بومی سازی شده ان موجود هست

در پناه ایزد

member99
01-20-2013, 12:15 PM
سلام از طریق هاست به => components/com_rsmonials/rsmonials.php رفته و rsmonials.php رو فشرده کنید ( بکاپ باشه حتما بگیرید ) بعد rsmonials.php رو باز کن در خط 198 رو حذف کن . اگر کد بالا در خط 198 نبود Ctrl+F رو بزن و کد رو پست کن و اینتر رو بزن کد رو پیدا کن و حذفش کن . حالا Powered by RS Web Solutions (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دیگر نخواهد بود . با احترام

با سلام. روش فوق برای ورژن قدیمی این افزونه جواب می دهد و برای ورژن 2 کارایی ندارد..... ینی اصلا base64 توی اون فایل php وجود نداره .... بقیه فایل های این افزونه ار لینک زیر قابل دانلود است
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

member99
01-20-2013, 12:58 PM
دروود

نسخع تجاری این افزونه بدون کپی رایت هست !

ضمن این که پیشنهاد میکنم اط افزونه jcomment استفاده کنید که در بخش افزونه های جوملا فارسی نسخه بومی سازی شده ان موجود هست

در پناه ایزد

عرض به حضور گرانقدرتون که همونطور که فرموید نسخه ی تجاری که 20 دلار هست... بدون کپی رایته... اون افزونه ی Jcomment هم که فرمودی از نظر ظاهری و کاربرپسند بودن به پای rsmonials نمی رسه وگرنه از اون استفاده می کردم... بهرحال ممنون از پاسخ شما

member99
01-22-2013, 03:38 PM
من این افزونه ی آر اس مونیالز را پسندیدم.. نسخه تجاری که بیست دلاره با این وضعیت دلار اصلا به صرفه نیست برام.... حالا اگر کسی هست از دوستان که بتونه کپی رایتش را برداره (ورژن دو هست) هزینه اش هم پرداخت می کنم...

سپاسگزارم