ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : SP Thumbnail

mehrdadkey2
01-21-2013, 11:50 AM
با سلام
من پلاگین SP Thumbnail را نصب و فعال کردم . اما نمی توانم تصاویر بند انگشتی تولید کنم تا با کلیک بر روی آنها بزرگ شوند. لطفا چنانچه برایتان مقدر است در مورد مراحل کار با این پلایگین راهنمایی بفرمایید. متشکرم

mehdininja
01-21-2013, 01:23 PM
بعد از نصب پلاگین به بخش پلاگین ها رفته و پلاگین رو فعال کنید و از قسمت Thumbnails for گزینه only class را انتخاب کنید. برای استفاده از این پلاگین شما در مطالب خودتون مثل قبل تصویر (Insert/edit image) خودتون رو اضافه می کنید فقط در کادر تصویر از تب دوم (Appearance) را زده و از قسمت Class گزینه my-class رو انتخاب می کنید.

mehrdadkey2
01-21-2013, 02:05 PM
سلام دوست من. دقیقا مثل این آموزشو یه جای دیگه دیدم و عمل کردم اما اتفاق خاصی نیافتاد.
با وجود تنظیمات بالا، حتی بعد از درج عکس سایز عکس رو به صورت دستی کوچکتر کردم اما بازم نتیجه ای حاصل نشد.
واقعا برام علامت سوال شده که این پلاگین چطور کار میکنه ؟

mehdininja
01-21-2013, 02:40 PM
سلام دوست من. دقیقا مثل این آموزشو یه جای دیگه دیدم و عمل کردم اما اتفاق خاصی نیافتاد.
با وجود تنظیمات بالا، حتی بعد از درج عکس سایز عکس رو به صورت دستی کوچکتر کردم اما بازم نتیجه ای حاصل نشد.
واقعا برام علامت سوال شده که این پلاگین چطور کار میکنه ؟

شما یه عکس از داخل پلاگین SP Thumbnail بگیرید یه عکسی بزرگ و بزارید تا بگم چجوری کار میکنه . :thanks:

mehrdadkey2
01-22-2013, 08:33 AM
سلام. !؟
بفرمایید ! :confused:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mehrdadkey2
01-22-2013, 09:46 AM
البته یک نکته ای رو هم که فراموش کردم بگم اینه که در قسمت Class گزینه my-class را ندارم و نیو ولیو را انتخاب می کنم و my-class را به صورت دستی تایپ می کنم.