PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت cb

hattarzadeh
01-21-2013, 01:48 PM
با سلام به دوستان جوملایی
ببخشید مزاحم شدم ولی هر چی گشتم نتونستم مشکلم رو حل کنم
من از جوملا 2.5 استفاده می کنم که ظاهرا کامپوننت cb ورژن 1.8 روش نصب میشه ولی هیچ فارسی سازی براش پیدا نکردم.
با توجه به اطلاعاتی که داشتم کامپوننت cblogin رو ترجمه کردم ولی ظاهرا بخش کاربری اون توی کامپوننت comprofiler هستش که من نتونستم پیداش کنم.
این همه توضیح دادم که درخواستم رو بگم:
1- اگه کسی فارسی ساز کامپوننت cb 1.8 رو داره یا به طور کلی فارسی شدش رو داره آدرس بده لطفا;)
2- اگه کسی متونه راهنمایی کنه اگه بخوام کامپوننت comprofiler رو ترجمه کنم باید چه کار کنم(منظور اینکه چه فایلهایی رو باید ترجمه کنم):(
با تشکر از تمام دوستان

poonoodi
01-22-2013, 11:14 AM
سلام

پلاگین فارسی ساز رو با سرچ تو اینترنت میتونید پیدا کنید
یا پلاگین رو نصب کنید
یا فایل زبان داخل پلاگین را برداشته و در مسیر کمپوننت برنامه جایگزین فایل دیفالت کنید

موفق باشید

mohammad2232
01-22-2013, 11:51 AM
دوست عزیز سایت جومینا این کامپوننت رو برای جوملا 1.5 و 2.5 فارسی کرده به سایتشون مراجعه کنید و دانلود کنید موفق باشید

hattarzadeh
01-26-2013, 09:01 PM
سلام دوستان
من این کامپوننت رو نصب کردم ولی چیزی به منوهای مدیریتی اضافه نشد!! ولی ماژول هاش رو که نصب کردم به قسمت مدیریت ماژول ها اضافه شدند و درست کار می کنند.
من په طوری باید به بخش های مدیریت کاربران در این کامپوننت و بخش های دیگرش دسترسی پیدا کنم. زمانی که زبان اصلی ش رو نصب می کردم به منوهای بخش مدیریت منوی مربوطه اضافه میشد در در نسخه فارسیش این اتفاق نیافتاد
ممنون از راهنمایهاتون

mersad
02-02-2013, 09:53 AM
دروود

از نصب کامپوننت اطمینان دارید ؟

مدیریت > افزونه ها > نصب و حدف > تب مدیریت رو برنید
ببینید این کامپوننت نصب هست یا خیر ؟!

در پناه ایزد