توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : "Help" ارسال مطلب و عدم نمايش آن در سايت
hamed.salarii
01-22-2013, 03:55 PM
سلام به همه / من قالب jp-professional نصبش كردم حالا در قسمت مطالب مطلب ارسال مي كنم همچه درست انجام ميشه ولي وقتي وارد سايت ميشيم همون قبليان / حالا بايد چيكار كنم كه درست شه / پيشاپيش سپاسگزارم:)
root32
01-22-2013, 03:59 PM
سلام داداش...
چك كردي كه تيك Publish خورده يا نه.:confused:
hamed.salarii
01-22-2013, 04:04 PM
اره چك كردم
البته دوستان توي صفحه اول همچين حالتيه / وقتي روي متن كليك ميكني ميره به صفحهي خوده همون مطلب توي اون صفحه مطلب همچي ارومه درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد محسنی
01-22-2013, 04:41 PM
دوست عزیز سلام
لطفا از مشکل خود اسکرین شات قرار دهید.
در ضمن تنظیمات پارامتر های منو صفحه نخست را چک چک کنید.
یا حق.
hamed.salarii
01-22-2013, 05:34 PM
دوست عزیز سلام
لطفا از مشکل خود اسکرین شات قرار دهید.
در ضمن تنظیمات پارامتر های منو صفحه نخست را چک چک کنید.
یا حق.
دوست گرامي كامل تر توضيح ...................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:rolleyes:
shmata
01-22-2013, 06:11 PM
سلام به همه / من قالب jp-professional نصبش كردم حالا در قسمت مطالب مطلب ارسال مي كنم همچه درست انجام ميشه ولي وقتي وارد سايت ميشيم همون قبليان / حالا بايد چيكار كنم كه درست شه / پيشاپيش سپاسگزارم:)
اگر مطالب جدید را برروی مطالب قبلی ایجاد میکنید نیازی به اختصاص منو ندارید .
اگر از مدیریت مطالب , مطلب جدیدی ایجاد کردید باید به مدیریت منو ها بروید و منو هارا به مطالب نوشته شده assign کنید.
hamed.salarii
01-23-2013, 07:58 AM
اگر مطالب جدید را برروی مطالب قبلی ایجاد میکنید نیازی به اختصاص منو ندارید .
اگر از مدیریت مطالب , مطلب جدیدی ایجاد کردید باید به مدیریت منو ها بروید و منو هارا به مطالب نوشته شده assign کنید.
دوستان من روي مطالب قبلي مطلب ايجاد مي كنم ولي متاسفانه نميده نمايششون ؟؟؟؟؟؟؟ يكي يكاري كنه مساله اي به اين كوچكيي رو نميشه حل كرد ؟؟؟:eek:
torghoundy
01-23-2013, 08:49 AM
سلام
دوست عزیز وقتی مطلبی ایجاد میکنید و میخواهید در صفحه اول نمایش داده بشه، اون مطلب باید در حالت ویژه باشه، در صفحه ویرایش مطلب به دنبال کلمه ویژه بگردید.
هم چنین پیشنهاد میکنم کتاب راهنمای جوملا فارسی رو از امضای بنده دریافت و مطالعه بفرمایید تا به جواب بسیاری از سوالاتتون برسید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.