PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب فوکا گالری

m.hossein
01-22-2013, 09:38 PM
سلام خواستم فوکا گالری رو نصب کنم این خطا رو داد:

JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید
نصب کامپوننت: ناموفق در ایجاد پوشه مدیریت: /home/mosala/domains/mosala.net/public_html/administrator/components/com_phocadownload

خطا کامپوننت در نصب

علت این خطا چی هست !؟*
کلا با پرمیِژن و اف تی پی و این چیزا هم مشکل دارم .... میشه یکی از مدیران سایت لطف کنه برام این تنظیمات و نصب فوکا گالری رو انجام بده که بعدا هم به مشکل بر نخورم !؟*مخصوصاً*اون تنظیمات رو چون الان همه پرمیژن ها رو کردم 777
متشکر

mersad
01-23-2013, 12:28 AM
دروود

لایه ftp رو ست کنید

در پناه ایزد

m.hossein
01-25-2013, 01:35 PM
سلام ...چیشو باید ست کنم*؟ اف تی پی من غیر فعاله اصلا !

m.hossein
01-31-2013, 03:35 PM
سلام. از مدیران سایت کسی کمکم میکنه یوزر پسورد بهش بدم تنظیمات اف تی پی و پرمیژن ها و ... رو درست کنه که هنگام نصب افزونه به مشکل برنخورم و اذیت نکنه .. در ادامه اگر هم زحمت بکشه فوکا گالری رو برام نصب کنه ... کسی وقت داره یوزر پسورد سایت رو بهش بدم انجام بده ؟!!
متشکر

mersad
02-02-2013, 11:24 AM
دروود

آموزش تنظیمات لایه FTP در جوملای 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA_%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%87_F TP_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB% 8C_1.5)

تلاش کنید
اگر موفق نشدید ...

در پناه ایزد

m.hossein
02-02-2013, 01:50 PM
سلام.
ببینید من اصلاً* موقع نصب اف تی پی رو فعال نکردم پس نباید به مشکل بخورم . اما چرا اجازه نصب فوکا گالری رو نمیده ... به صورت دستی تمام پرمیژن ها رو 777 کردم. توی جوملا 1.7 این دردسر ها رو نداشتم (اونجا هم اف تی پی ست نکردم)
چیکار کنم !؟*

mersad
02-02-2013, 03:48 PM
گفته شما صحیح نیست

اگر شما فعال نکردید برای این بود که امکان این فراهم شده که شما بدون اطلاعات بتونید جوملا رو نصب کنید
نه این که نیازی نباشه
یکی از این نیاز ها این هست که باید برای انتقال فایل ها لایه اف تی پی ست باشه
فوکا گالری هم ...

در پناه ایزد

m.hossein
02-03-2013, 09:09 AM
سلام.
من اطلاعات ftp را وارد میکنم و تنظیم میکنم و بعد ذخیره رو میزنم. بعد میزنه ذخیره شد ولی تنظیمات برمیگرده روی همون حالت اول و اون تنظیماتی که من ست کرده بودم که اف تی پی بله, اسمش چی باشه پسورد و آدرس ریشه که/ میباشد روخالیه همشه! و اف تی پی هم خیر هست !
چکار کنم !؟

mersad
02-05-2013, 10:47 AM
فایل کانفیگ رو از پنل هاست سطح دسترسیش رو به 777 تغییر بدید

سپس تغییرات رو اعمال کنید

بعد از این موارد رو باره سطح دسترسی رو به حالت اول برگردونید

در پناه ایزد

m.hossein
02-06-2013, 07:43 PM
سطح دسترسی فایل کانفیگوریشن 777 هست ... الان تقریباً* همه سطح دسترسی ها رو برای نصب افزونه ها 777 کردم...اما نمیدونم این فوکا گالری چرا نصب نمیشه !*

mehdininja
02-07-2013, 12:52 AM
سلام خواستم فوکا گالری رو نصب کنم این خطا رو داد:

JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید
نصب کامپوننت: ناموفق در ایجاد پوشه مدیریت: /home/mosala/domains/mosala.net/public_html/administrator/components/com_phocadownload

خطا کامپوننت در نصب

علت این خطا چی هست !؟*
ر

سلام

دوست عزیز این خطا یعنی شما قبلا فوکا گالری را نصب کرده اید و آن را حذف کرده اید و حالا دوباره می خواهید نصب کنید . پوشه های فوکا گالری در مسیر
public_html/administrator/components هستند که باید پاکشون کنی .

برای پاک کردن از هاستت به ایجا برید

public_html/administrator/components/com_phocadownload

پوشه com_phocadownload رو پاک کن .

حال شما میتوانید دوباره فوکا گالری را نصب نمایید . :)

پرمیشن پوشه هه 755 و فایل ها 644 و فایل کانفینگ 444 قرار دهید

m.hossein
02-08-2013, 10:01 PM
سلام. دوست عزیز خیلی متشکر از پاسختون... من رفتم دیدم اما نبود این پوشه اصلا !!
چیکار کنم!؟

mehdininja
02-08-2013, 11:45 PM
به این آدرس برید :np:

public_html/administrator/components

و هر چی پوشه Phoca Gallery , phocadownload پاک کن .

اگر درست نشد از اینجا دانلود کن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و نصب کن اگر بازم نصب نشد طبق گفته دوست گلم این آموزش رو مطالعه کن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش_تنظیمات_لایه_FTP_در_جوم لای_1.5) .:bc: