PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کمکم کنیـــــــــــد لطفاً مشکل در نصب قالب های کوییک استارت Error: the XML response

ma1370
01-23-2013, 01:00 AM
با سلام خدمت اساتید گرامی.
مشکل اعصاب خردکنی برایم پیش اومده لطفاً کمک کنید.
من از نسخه ی 2.2 ومپ سرور استفاده می کنم با آپاچی 2.2.21 و پی اچ پی 5.3.10 و مای اسکیوال 5.5.20.
مشکلم اینه که هر قالب کوییک استارتی که می خوام نصب کنم و معمولاً هم نسخه ی 1.5.2 جوملا هستن بعد از معرفی پایگاه داده و... در مرحله ی آخر نصب وقتی رئی نصب اطلاعات نمونه کلیک می کنم با اررور زیر رو به رو میشم:
Error: the XML response that was returned from the server is invalid.
خیلی از فرومای انگلیسی و فارسیو گشتم و راه حل هتشونو امتحان کردم ولی جواب نداد.
چشم امیدم به شماست :دی

hamidy
01-23-2013, 07:36 AM
سلام

با نسخه پایین تر ومپ امتحان کنید.

اینجا رو هم مطالعه کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در صورتیکه مشکل حل نشد.

در پوشه /installation/sql/mysql/joomla.sql

عبارت

TYPE=MyISAM

رو به

ENGINE=MyISAM

تغییر دهید

موفق باشید

ma1370
01-23-2013, 06:27 PM
سلام

با نسخه پایین تر ومپ امتحان کنید.

اینجا رو هم مطالعه کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در صورتیکه مشکل حل نشد.

در پوشه /installation/sql/mysql/joomla.sql

عبارت

TYPE=MyISAM

رو به

ENGINE=MyISAM

تغییر دهید

موفق باشید

ممنون از راهنماییتون.من چون ویندوزم ویستای 64 بیته ورژن های پایینتر ومپ رو ساپورت نکرد.و اینکه اون تغییری رو که در joomla.sql فرمودید انجام داده بودم و نتیجه نداده بود.لطفاً اگر راه دیگری هست کمکم کنید.خیلی ممنون :)

torghoundy
01-23-2013, 09:46 PM
سلام
این پست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه بفرمایید و ببینید کارتون رو راه میندازه یا خیر.
موفق باشید