PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش برخی از عکس های سایت

Pooyan
01-23-2013, 10:10 PM
با سلام خدمت کلیه دوستان گرامی
چرا بعضی از عکس های سایت مانند: عکس های مطالب و عکس های ماژول هام در زمانی که سایت روی لوکال بود بخوبی نمایش داده می شدند ولی الان که سایت روی سرور منتقل شده نمایش داده نمی شوند؟ (بعضی ها نمایش داده می شوند و بعضی دیگر نمایش داده نمی شوند) البته برای رفع این مشکل عکس ها رو دوباره آپلود کردم ولی باز هم درست نشد...!!!
با تشکر

mehdininja
01-27-2013, 07:35 PM
سلام

مطمئنید که عکس ها در پوشه تصاویر موجود هستند و آدرس تصاویر درست وارد شده ؟

به ترتیب قام ها پیش برو

قام اول : مدیریت جوملا => ابزار => پاکسازی پوشه ذخیره سازی . همه را انتخاب کرده و حذف را بزنید .

قام دوم : پلاگین کش ( System - Cache) را غیر فعال کنید . کش مروگرتان را هم پاک کنید . سایت را باز کنید .

با احترام

Pooyan
01-31-2013, 04:12 PM
با سلام خدمت مهدی نینجای عزیز
آقا من فرمایشات شما رو قبلاً اجرا کرده بودم ولی باز هم درست نشد!!!
نکته قابل توجه اینه که بعضی از عکس ها رو نشون میده، بعضی رو نشون نمیده!!!!!!!!!!! همه چی هم عادیه و به نظر هیچ مشکلی نیست.
لطفاً منو راهنمایی کنید...خیلی دیر شد
ممنون از همه دوستان جوملا فارسی

mehdininja
01-31-2013, 05:32 PM
سلام

عکس ها رو در پوشه دیگر آپلود کن ببین مشکل حل میشه ؟

جوملا=> پیکربندی کلی => سیستم => مسیر به پوشه رسانه و مسیر پوشه تصویر رو چک کنید کدام پوشه نوشته شده اند .

آدرس عکس رو در مرورگر وارد کن ببین نمایش داده میشن : yousite.com/images/goo.jpg

Pooyan
02-02-2013, 12:03 PM
با سلام آقا مهدی
آقا کارهایی که گفتین رو انجام دادم... ولی درست نشد!
آدرس عکس ها رو وارد کردم ، عکس ها نمایش داده شد.
یه نکته هست : در cpanel آیکون بعضی از عکس ها حالت طبیعی داره ولی بعضی ها آیکونشون مربوط به عکس نیست، یعنی مربوط به اسناد هستش.!!!
چکار باید کرد؟
ممنون

mehdininja
02-02-2013, 01:52 PM
با سلام آقا مهدی
آقا کارهایی که گفتین رو انجام دادم... ولی درست نشد!
آدرس عکس ها رو وارد کردم ، عکس ها نمایش داده شد.
یه نکته هست : در cpanel آیکون بعضی از عکس ها حالت طبیعی داره ولی بعضی ها آیکونشون مربوط به عکس نیست، یعنی مربوط به اسناد هستش.!!!
چکار باید کرد؟
ممنون

سلام

آدرس سایت ؟

به مدیریت مطلب برید و یه مطلب که عکسش دیده نمیشه باز کن ببین اونجا عکسی هست ؟ اگر نباشه از هاستت اون عکس مطلب رو پاک کن دوباره آپلود کن آدرس ش بده و ذخیره کن نتیجه مشاهده کن .

در این پوشه آپلود کن ببین چی میشه images/photo