PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت پونی

جلال افشار
03-02-2007, 10:12 PM
سلام
نمی دونم این سوالم اینجا قابل جواب دادن هست یا نه اما خوشحال میشم اگه جوابشو بگیرم :)
در گالری پونی عکسهای صفحه اول زیر هم میاد من می خواستم عکس ها کنار هم بیاد در واقع در یک ستون نباشه. چند ستونی بشه. آیا امکانش هست؟

sorry4uboth
03-02-2007, 10:14 PM
اگر در تنظیمات این امکان وجود نداره شما باید در کدهای این کامپوننت تغییرات بدید

جلال افشار
03-02-2007, 10:43 PM
و یه سوال دیگه!
امکانش هست که من بتونم ماژول ها رو داخل ایندکس مثلا گالری پونی بگذارم.؟ مثلا ماژول آخرین مطالب.

جلال افشار
03-02-2007, 10:47 PM
البته برعکس هم همینطور یعنی تو صفحه اصلی سایت یک کامپوننت به طور کامل اجرا بشه به همراه بقیه ماژول ها و کامپوننت ها. اصلا چنین امکانی توی قالب های مامبو هست؟

radmehr
03-02-2007, 11:05 PM
امکانش هست که من بتونم ماژول ها رو داخل ایندکس مثلا گالری پونی بگذارم.؟ مثلا ماژول آخرین مطالب.

شما باید در کدهای این کامپوننت تغییرات بدید

و

البته برعکس هم همینطور یعنی تو صفحه اصلی سایت یک کامپوننت به طور کامل اجرا بشه به همراه بقیه ماژول ها و کامپوننت ها. اصلا چنین امکانی توی قالب های مامبو هست؟

این بارها تو انجمن گفته شده!
توی منوی اصلی هر لینکی که اول از همه باشه له عنوان صفحه اول سایت شما نمایش داده میشه!

جلال افشار
03-02-2007, 11:09 PM
منظورم این نبود :( اونو که متوجه شدم. من می تونم صفحه ای داشته باشم که توی اون در بلوک های مختلف کامپوننت های مختلف رو داشته باشم؟ مثلا یه قسمت عناوین گالری و آخرین عکساشون پایینش تیتر مطالب. اصلا چنین چیزی ممکنه؟

نمی دونم منظورم رو درست متوجه شدین یا نه ناراحت در واقع می خوام بدونم آیا پونی یا حتی داتسو ماژولی دارند که بشه مثلا فقط عنوان موضوعات عکس ها رو در صفحه ایندکس نشون داد؟ یا بر عکس در ایندکس پونی یا داتسو آخرین مطالب سایت و یا ماژول های دیگه ای از سایت رو استفاده کرد؟ البته من فقط می خوام از ماژول لینک آخرین مطالب در کنار پونی یا داتسو استفاده کنم اون هم در وسط سایت نه در موقعیت های چپ یا راست.

دقایقی پیش بنده جوابشو در یکی از فروم های آلمانی!! خیلی اتفاقی پیدا کردم. گفتم اینجا بذارم برای کسانی که ممکنه این اشکال رو داشته باشند. من یه ماژولی پیدا کردم ( میتونین از اینجا دانلود کنین <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> با نصب این ماژول خیلی راحت می تونین به هر تعداد که خواستین عکس های گالری رو توی ایندکس اصلی سایت نشون بدین کنار بقیه ماژول ها. ماژول خیلی خوبیه فقط یه مشکل داره که همه عکس ها رو عمودی نشون میده. افقی نمیشه

*** 3 پست شما یکی شد

abtin
03-03-2007, 10:20 AM
جواب تقریبا مثل اینه ;)

اگر در تنظیمات این امکان وجود نداره شما باید در کدهای این ماژول تغییرات بدید

جلال افشار
03-03-2007, 10:25 AM
جواب تقریبا مثل اینه ;)

اگر در تنظیمات این امکان وجود نداره شما باید در کدهای این ماژول تغییرات بدید

برای ما که پی اچ پی رو به این اندازه ها نمی تونیم تغییر بدیم مجبوریم از ماژول های این انسان های شریف خَیر استفاده کنیم!

koozehchian
06-01-2007, 08:53 AM
كسي فايل زبان فارسي گالري پوني را داره برام ارسال كنه يا اينجا بزاره لطفا

محاسبان
11-25-2007, 10:47 AM
:-[ سلام کامپوننت پونی را برای مامبو 4.6.2 می خوام از کجا دانلود کنم......

mhadaily
11-25-2007, 11:26 AM
:-[ سلام کامپوننت پونی را برای مامبو 4.6.2 می خوام از کجا دانلود کنم......

از داتسو استفاده کنید بهتر و سازگار تر و ماژول های بیشتر داره و فارسی

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

محاسبان
11-26-2007, 05:18 AM
ممنونم آقا مجید گل
یه سئوال دارم اینجا جاش نیست اما
تمپلت 4.6.2 را نصب کردم همونی که آخرین اخبار و محبوب ترین ها بالای صفحه قرار می گیرد
نمی دونم چه جوری تبلیغات نوشتاری کنارشان را بردارم هر چه گشتم تو فایلهای php نبود
مثلا: ======در صورت مواجه شدن با مشکل چاره کار ساده است : مامبولرن و انجمن پشتیبانی مامبو در كنار شما است.======
لطفا مرا راهنمائی کنید. :(

محاسبان
11-26-2007, 06:00 AM
:)ممنون طبق راهنمایی قبلی شما بیشتر گشتم پیداش کردم بسیار ممنون مشکلم حل شد.
از آقا مجید گل و آقای فیروزمندان به خاطر اینهمه زحمت متشکرم. انشاء الله پیروز و سربلند زیر سایه امام زمان موفق باشید. :)