توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی و کمک برای مدیریت سایت
dastaran
01-27-2013, 11:25 AM
با سلام
چندی پیش یک سایت سفارش داده و خریداری کردم که مدیریت آن با جوملا 2.5.8 است
واقعیتش من با جوملا و نرم افزار های مشابه آن کار نکردم
با آنکه موقع سفارش ، به من گفته شد کار با آن خیلی راحت است ولی واقعا برای مدیریت آن مشکل دارم.
از دوستان کسی هست که کمک کند و با هم پنل کنترل مدیریت را بررسی کنیم و برای من توضیحات اولیه دهد؟
jozef2070
01-27-2013, 11:38 AM
با سلام
کار کردن با جوملا زیاد سخت نیست چون شما کار نکردید شاید برای شما سخت باشه .
من بهتون پیشنهاد می کنم از کتاب های زیر به عنوان راهنما استفاده کنید .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
dastaran
01-27-2013, 09:09 PM
دوست عزیز با تشکر
کتاب را دانلود کردم و دارم میخونم
مشکلی که هر چه کلنجار رفتم نتونستم حل کنم اینه که تنظیمات قالبی که به عنوان پیش فرض در پکیجی که خریدم (قالب motif) و استفاده می کنم راست به چپ است و من قصد دارم سایت کاملا به زبان انگلیسی باشد و بایستی چپ به راست باشد . به زور تونستم در محیط ویرایشگر متن اصلی صفحه آنرا چپ به راست کنم ولی همه ماژولهای دیگر راست به چپ هستند . حتی زبان سایت را انگلیسی کردم ولی افاقه نکرد .... لطفاً راهنمایی فرمائید .... اگر توضیحاتم مبهم بود بفرمائید تا با عکس بیشتر توضیح بدم
مرسی
torghoundy
01-27-2013, 09:17 PM
سلام
آیا برای سایت خودتون از یک قالب اختصاصی استفاده میکنید؟
اگر بله باید با طراح قالب صحبت کنید تا قالبتون رو با زبان انگلیسی هم سازگار کند، معمولا قالب هایی که به صورت اختصای طراحی میشوند تنها با زبان فارسی (راست به چپ) سازگاری دارند.
و اگر آدرس وبسایتتون رو قرار بدید راحت تر میشه راهنمایی کرد.
dastaran
01-28-2013, 05:25 PM
فکر نمی کنم اختصاصی طراحی شده باشد . اسم قالب Motif است و مطالبش به زبان انگلیسی است ولی ماژولها و پلاگینهاش و قالب کلی صفحه راست به چپ است .
آدرس سایت را در پیغام خصوصی می دهم
من دو فایل پی دی اف آموزش جوملا فارسی 2.5 گرفتم و مباحث مقدماتی آنرا خواندم و با مفاهیمی مثل پلاگین و ماژول و پوزیشن آشنا شدم . تغیرات مختصری هم در قالب آماده سایتم بوجود آوردم .
نکته اول اینکه این سایتی می خواهم روی آن کار کنم قرار است کاملا به زبان انگلیسی باشد.
قالبی که برای من قرارداده شده قالب Motif است (نمی دانم با این قالب آشنایی دارید یا خیر؟)
ظاهرا شرکتی که این پکیج را از آن خریدم فرضش بر این بوده که سایت من فارسی خواهد بود و فکر کنم تنظیمات قالب را فارسی یعنی از راست به چپ گذاشته
مثلا اگر در آخر جمله ای علامت تعجب بذارم ، می پره اول جمله . یا اگر آخر جمله پرانتز بسته باشد می پره اول عبارت .
ویرایشگر متن به طور پیش فرض راست به چپ تنظیم شده و برای هر مطلب باید ویرایگر را چپ به راست کنم.
البته من در تنظیمات کلی رفتم و زبان سایت را به انگلیسی تغیر دادم ولی زبان مدیریت را همان فارسی گذاشتم ولی مشکل حل نشد.
مشکل دوم اینکه بالای قالب یک عکس گل است که نمی دانم از کجا باید آنرا عوض کنم؟
اینها برای شروع .... احتمالا درگیر کار بشم ، مشکلات بیشتری پیش می آید و بیشتر مزاحمتان می شوم
پیشاپیش عذرخواهی و تشکر می کنم
torghoundy
01-28-2013, 10:08 PM
سلام
در تنظیمات قالب، گرینه RTL Languages را غیر فعال کنید، مشکل شما حل خواهد شد.
در مورد عکس گل هم ، این تصویر در مسیر زیر مجود هست:
/images/laptop.png
میتونید با عکس مورد نظر خودتون جایگزین کنید.
dastaran
01-29-2013, 10:07 AM
دوست عزیز سلام
ممنون . مشکل چپ به راست حل شد
اون فایل عکسی که نام بردید فقط عکس اون لب تاپ است ... عکس گل را در کل فولدر ایمیج گشتم و پیدا نکردم
لازم به توضیح است که عکس گل وقتی استایل 4 فعال است قرار دارد . استایلهای 1 و 2 و 3 به جای عکس گل عکس منظره ای دیگر را نمایش می دهد که آن عکسها نیز در فولدر ایمیج نیستند . . . ! ! !
سوال دیگر اینکه چطور می شود آیکون کوچکی که کنار اسم صفحه ( تب شیت بالای صفحه ) را تغییر داد . الان آیکون جوملاست
سوال دیگر اینکه در این قالب بالای صفحه لوگوی سازنده قالب که نوشته Motif را چطور می شود حذف یا عوض کرد
این لوگو نیز در فولدر ایمیج نیست
ممنون
dastaran
01-30-2013, 10:35 AM
دوستان مشکل عکس گل و آیکون و لوگوی Motif حل شد
dastaran
01-31-2013, 04:45 PM
دوستان عزیز سلام
ممنون که تا اینجا برای رفع مشکلاتم کمک کردید
در صفحه اصلی یک ماژول است به شکل زیر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> product 1.JPG
وقتی موس روش میره عکس زوم میشه و به شکل زیر در میاد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> product 2.jpg
پنج تصویر بعدی هم از صفحه مدیریت همون ماژول گرفتم ... لطفا بگویید کجا می توانم نوشته های بالای عکس و نوشته روی عکس (وقتی موس میره روش) را عوض کنم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.jpg
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
dastaran
01-31-2013, 04:46 PM
ادامه عکسها
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ویرایش پست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
dastaran
01-31-2013, 04:47 PM
یک عکس جا افتاد
hamidy
01-31-2013, 06:16 PM
سلام
با مراجعه با دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) خیلی از مشکلات شما حل خواهد شد.
لطفا پس از مطالعه کتاب جوملا فارسی با جستجو در انجمن و دانشنامه چنانچه همچنان مشکل شما پا بر جا بود برای هر سوال تاپیک جداگانه بزنید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.