توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سلام دوستان کی درمورد ویرایش فایلهای css چیزی میدونه
rcsiran
01-31-2013, 08:51 AM
من یه فایل css دارم میخوام ویرایشش کنم وبعد چجور اپلودش کنم موقعی که تو سایت میزارمش بهم نریزه فقط میخوام اسم فایل رو عوض کنم کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
alikarimi8
01-31-2013, 08:59 AM
میشه واضح تر توضیح بدید؟ولی تا جایی که من فهمیدم خب css مورد نظر رو با مثلا dream weaver ویرایش کنید و بعد در پوشه css های قالب آپلود کنید در مورد اینکه هم که گفتید بهم نریزه بستگی بشما داره که چه تغیراتی ایجاد میکنید...
rcsiran
01-31-2013, 09:03 AM
سلام من یه فایل css دارم میخوام تغییرش بدم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میخوام آدرسش عوض بشه وقتی که در سایت میذارمش تغییر نکنه
alikarimi8
01-31-2013, 09:29 AM
خب آدرس اون رو در index.php تغیر بدید معمولا در تگ head آدرس ها css قرار دارند از اونجا ادرس جدید رو بدید...
rcsiran
01-31-2013, 09:32 AM
موقعی که این فایلو آپلود میکنم که وب به هم میریزه میخواهم آپلود شه دوباره آدرس این <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> با یکی از آپلودها تغییر کنه
rcsiran
01-31-2013, 09:34 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تغیییر کنه به یه آدرس دیگه به یه ادرس مثل ادر زیر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.