PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم انتشار مطالب طولاني

largy
02-02-2013, 10:36 AM
باسلام خدمت دوستان.
هنگام انتشار مطالب طولاني و بلند دستور ذخيره يا اعمال نميشه و به صفحه ي سفيد كه آدرس صفحه ي اول مديريت مديريت جوملا رو نشون ميده.
اديتور رو بررسي كردم، قالب بخش مديريت رو بررسي كردم اما مشكل از اونجاها نبود.
چطور ميشه ظرفيت حجم ارسال مطلب رو در اين بخش افزايش داد؟

mersad
02-02-2013, 11:34 AM
دروود

در پایین ادیتور گزینه صفحه بندی دارید !
میتونید از اون استفاده کنید !!!

در پناه ایزد

largy
02-02-2013, 05:34 PM
باتشكر از توجه و پاسختان.
اما مشكل در هنگام انتشار مطلبه نه نمايش مطلب.
اون قسمتي كه شما مي فرماييد مربوط به صفحه بندي و ايجاد فهرست براي نمايش مطالبه كه مطالب رو در هنگام نمايش كوتاه ميكنه اما مشكل من اينه كه مطالب بلند و طولاني هنگامي كه روي دكمه ي اعمال يا ذخيره مطلب كليك ميكنم به صفحه اي سفيد با آدرس مثال: yourdomain.com/administrator/index.php هدايت ميشه كه هيچ عملي اعمال نميشه.
چطور ميشه اين مشكل رو حل نمود؟

largy
02-02-2013, 08:48 PM
باتشكر از توجه و پاسختان.
اما مشكل در هنگام انتشار مطلبه نه نمايش مطلب.
اون قسمتي كه شما مي فرماييد مربوط به صفحه بندي و ايجاد فهرست براي نمايش مطالبه كه مطالب رو در هنگام نمايش كوتاه ميكنه اما مشكل من اينه كه مطالب بلند و طولاني هنگامي كه روي دكمه ي اعمال يا ذخيره مطلب كليك ميكنم به صفحه اي سفيد با آدرس مثال: yourdomain.com/administrator/index.php هدايت ميشه كه هيچ عملي اعمال نميشه.
چطور ميشه اين مشكل رو حل نمود؟
از دوستان محترم كسي تابحال به اين مشكل بر نخورده و يا راه حلش رو نميدونه؟

novinfard
02-02-2013, 09:11 PM
سلام،

در ادامه ی صحبت های دوست عزیزم یه نکته رو هم ذکر کنم.

در تنظیمات php.ini این دو مقدار را افزایش بدید (اگر روی هاست هستید باید از مدیر هاست درخواست کنید):

max_execution_time = 160

max_input_time = 160

mysql.connect_timeout = 160

largy
02-03-2013, 11:16 AM
يعني تنها راه اديت كردن php.ini از سوي سرور سايته؟
مدير هاست ميگه امكان تغيير اختصاصي روي سرورهاي شتراكي نيست، بايد سرور اختصاصي بگيريد!
امكان سفارش سرور اختصاصي رو ندارم، چكار كنم؟!
يه جاي ديگه هاست دارم اونجا مطالب طولاني رو قبول ميكنه، احتمالا اون ميزبان ظرفيت ها رو قبلا بالا تنظيم كرده؟

novinfard
02-03-2013, 10:49 PM
يعني تنها راه اديت كردن php.ini از سوي سرور سايته؟
مدير هاست ميگه امكان تغيير اختصاصي روي سرورهاي شتراكي نيست، بايد سرور اختصاصي بگيريد!
امكان سفارش سرور اختصاصي رو ندارم، چكار كنم؟!
يه جاي ديگه هاست دارم اونجا مطالب طولاني رو قبول ميكنه، احتمالا اون ميزبان ظرفيت ها رو قبلا بالا تنظيم كرده؟

این یه احتماله، اول باید مطمئن بشید از این موضوع و اون رو تست کنید