PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده مهاجرت به جوملا 2.5

ALIREZA10025
02-03-2013, 01:38 PM
با سلام
دوستان عزیز ، من موفق شدم که تمام مطالب را به جوملا 2.5 منتقل کنم و الان درون پوشه upgrade موجود می باشد ولی این کار تنها زمانی به این کاملی انجام شد که من 2 الی 3 بار مهاجرت را انجام دادم و البته جداول دیتابیسی که ایجاد میشد را پاک نمی کردم و دفعه سوم بصورت کامل انجام شد. حالا من در قسمت
php my admin چهار سری جدول دیتا بیس با پیشوندهای jos که مربوط به جوملا 1.5 است و پیشوندهای j2k1 و j9k1 و jk1 می باشد که در دفعات قبل که توانستم به همین صورت تمام مطالب را منتقل کنم با اینکه میدانستم پیشوند آخری که انتخاب کردم چه بوده است و 2 پیشوند دیگر را حذف کردم دیگر سایت ارور جداولی را که حذف کرده ام را میداد. بنابراین الان دیگر جرات اینکه دوباره جدولی را حذف کنم ندارم . آیا میتوان فهمید که کدام جدول ،اکنون موفقیت آمیز بوده است؟ و اگر این جداول پاک نشوند چه ایرادی بوجود می آید.
با سپاس

poonoodi
02-03-2013, 05:38 PM
پاک نکنید ایرادی پیش نمیاد
فقط دیتابیس سنگین می ماند
توصیه میکنم از این دیتابیس بک اپی تهیه کنید و همینطور پوشه jupgrade
حال دیتابیس رو پاک کنید و دیتابیس جوملا 1.5 که از قبل بک اپ داشتید رو ایمپورت کنید
و سپس مجدد اپگرید کنید
ضمنا هنگام اپگرید و شکست فقط ازیک پیشوند استفاده کنید
نیاز نیست هر بار پیشوند جدید بدهید

همین دیتابیس رو هم میتوانید سایر پیشوندهای اضافی رو حذف کنید نباید مشکلی ایجاد بشه
و اخرین پیشوند را نگه دارید

موفق باشید

ALIREZA10025
02-07-2013, 11:48 AM
دوستان ممنون. مسئله حل شد و حالا میخواهم محتویات پوشه
jupgrade را جایگزین جوملا 1.5 کنم
1. نام مستعار تمام مطالب عدد و تاریخ است اشکالی ندارد اول محتویات پوشه
jupgrade را جایگزین جوملا 1.5 کنم و بعد نام های مستعار را اصلاح کنم؟
2. داخل روت هاست چه چیزهایی باید جایگزین گردد و روی فایل کانفیگ باید اصلاحی صورت بگیرد؟
با سپاس

ALIREZA10025
02-07-2013, 09:34 PM
با سلام
دوستان ممنون، این را هم از روی راهنمائی های موجود در انجمن انجام دادم. فقط یک سوال داشتم و آن اینکه در قسمت ماژولها ، من htmlسفارشی را ندارم و فقط دستی آن موجود است در حالیکه در سایتی که از ابتدا با جوملا 2.5 راه اندازی کردم چنین گزینه ای وجود دارد. لطفا راهنمایی بفرمایید
با سپاس

ALIREZA10025
02-08-2013, 02:18 PM
با سلام و احترام

1.آیا امکان این هست که در html سفارشی با کلیک بر روی بنر ایجاد شده ، صفحه مورد نظر در صفحه جدید باز شود؟ چون در جوملا 1.5 چنین امکانی وجود داشت اما در حال حاضر صفحه مورد نظر در همان صفحه باز میشود
2.در مورد نقشه سایتم با کلیک بر روی نقشه سایت ، آدرس به این شکل روی مرورگر نمایان میشود و ارور 404 میدهد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با سپاس

ALIREZA10025
02-09-2013, 04:39 PM
دوستان در مورد سوال اول عذر میخواهم یادم رفته بود که چطور آنرا انجام دهم اما الان یادم آمد اما سوال دوم را مشکل دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید

ALIREZA10025
02-09-2013, 04:53 PM
دوستان اونم حل شد
سپاس