PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرم تماس با ما

jondolmahdi
02-03-2013, 03:01 PM
سلام .
من کامپوننت تماس با ما رو برای سایتم ساختم و اون رو به مدیریت سایت متصل کردم . حالا اگه کاربری از طریق این کامپوننت ارتباط برقرار کنه من کجا نوشته های اون کاربر رو می بینم.
با تشکر

mersad
02-03-2013, 06:24 PM
دروود

کامپوننت تماس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3)

در پناه ایزد

jondolmahdi
02-03-2013, 09:01 PM
دروود

کامپوننت تماس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>کامپوننت_تماس)

در پناه ایزد

سلام
با تشکر از راهنمایی جناب عالی .
من این کارها رو کردم . حالا اگه شما بیای و از طریق این فرم تماسی که ایجاد کردم یه ایمیل به من بزنی . من به عنوان مدیر کجا باید برم تا نظر یا ایمیل شما رو ببینم.
باتشکر دوباره

jozef2070
02-04-2013, 11:59 AM
با سلام

اصولا وقتی بسته ای نصب می کنی کامپوننت تماس با ما داره و قتی می ری داخل کامپوننت آدرس ایمیل خود رو اونجا وارد می کنی . بعد هرکس براتون پیغامی بفرسته میاد به ایمیلتون و می گه از طریق سایتتون یک پیام اومده .

موفق باشی .

mehdininja
02-04-2013, 01:03 PM
سلام
با تشکر از راهنمایی جناب عالی .
من این کارها رو کردم . حالا اگه شما بیای و از طریق این فرم تماسی که ایجاد کردم یه ایمیل به من بزنی . من به عنوان مدیر کجا باید برم تا نظر یا ایمیل شما رو ببینم.
باتشکر دوباره

اگر ایمیل در ایندکس نبود هرزنامه ها رو نگاه کنید .

jondolmahdi
02-06-2013, 11:20 PM
نوچ نشد............................................

mehdininja
02-07-2013, 12:36 AM
اوکی

این هم افزونه های تماس با ما (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Fox Contact Form (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

shamimi
02-07-2013, 08:45 AM
دوست عزیز از فاکس استفاده کنید من این سیستم و فارسی کردم و با نام ایرانی Shentia باید به یقین بگم خیلی سیستم عالی می باشد
هرجا مشکل داشتید در این مورد در خدمت شما هستم