توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال خطای ناگهانی در کامپوننت نظردهی Jcomment در جوملا 1.5
shayanboy
02-03-2013, 04:06 PM
سلام دوستان عزیز
من خیلی جستجو کردم کاربران مختلفی مشکل داشتند و سوال پرسیده بودند
من روی سایتم کامپوننت نظردهی کاربران رو Jcomment رو نصب داشتم و به خوبی طی یک مدتی داشتم کار میکردم حتی روی کامپوننت فوکاگالری هم جواب میداد
اما امروز از طریق سی پنل هاست سایت را ویروس یابی کردم یک فایل رو مربوط به این کامپوننت بود پیدا کرد به عنوان ویروس گرفت.!
از اون موقع به بعد هرجای سایتم که میرم که از این کامپوننت و پلاگینش استفاده میکردم این خطالی زیر رو میده
Fatal error: Call to undefined method stdClass::render() in /home/mysite/public_html/components/com_jcomments/libraries/joomlatune/template.php on line 390
دوستان کمکم کنید باید چه کاری انجام بدم تا درست بشه ؟
ممنون
novinfard
02-03-2013, 04:26 PM
سلام،
ویروس یابت احتمالا فایلی رو حذف کرده. کامپوننت رو دوباره نصب کن. از این فارسی ها گرفتی یا orginal بود؟
shayanboy
02-03-2013, 06:43 PM
سلام،
ویروس یابت احتمالا فایلی رو حذف کرده. کامپوننت رو دوباره نصب کن. از این فارسی ها گرفتی یا orginal بود؟
سلام خیلی ممنون از راهنمایی شما
فکر کنم فارسی بود یادم نمیاد. اگر دویاره نصب کنم کامپوننت رو تمامی نظرهای قبلی پاک میشه من نمی خوام پاک بشن
چی کار کنم پاک نشه؟
novinfard
02-03-2013, 09:03 PM
سلام،
فایل نصبی کامپوننتی که روی هاستت نصب هست رو اینجا بزار تا بهت بگم چکار کنی عزیزم.
دلیل این که فارسی رو پرسیدم این بود که برخی فارسی ها میان با base64 کدهای فوتر رو قرار می دهند که این باعث میشه اون ها رو به عنوان ویروس بشناسه.
shayanboy
02-04-2013, 07:39 AM
سلام،
فایل نصبی کامپوننتی که روی هاستت نصب هست رو اینجا بزار تا بهت بگم چکار کنی عزیزم.
دلیل این که فارسی رو پرسیدم این بود که برخی فارسی ها میان با base64 کدهای فوتر رو قرار می دهند که این باعث میشه اون ها رو به عنوان ویروس بشناسه.
چه طوری باید فایل رو اینجا بذارم برای شما؟
بخش آپلود فایل نداره این فروم ؟
محمد محسنی
02-04-2013, 08:21 AM
دوست عزیز سلام
شما میتوانید در آپلود سنتر های موجود فایل مورد نظر خود را آپلود نمایید.
در گوگل جستجو نمایید.
یا حق.
shayanboy
02-04-2013, 03:55 PM
سلام مجدد
البته خودم می دونستم باید تو یه جا آپلود کنم گفتم شاید قسمت آپلودی چیزی داره بذارید بدک نیست
بفرمایید آپلود کردم
com_jcomments.zip - 286 KB (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بررسی کن آقای نوین فرد به کمک شما شدید محتاجیم
ممنون
novinfard
02-04-2013, 05:16 PM
سلام،
این فایل کامل نبود و من فایل اصلی رو گرفتم، کدها نشون میده که به نظر میاد که جداول رو حذف نمی کنه. برای اطمینان از صحت این موضوع، از دیتابیس اکسپورت بگیرید و سپس افزونه رو حذف کنید.
shayanboy
02-05-2013, 09:42 AM
سلام،
این فایل کامل نبود و من فایل اصلی رو گرفتم، کدها نشون میده که به نظر میاد که جداول رو حذف نمی کنه. برای اطمینان از صحت این موضوع، از دیتابیس اکسپورت بگیرید و سپس افزونه رو حذف کنید.
آقای نوین فرد عزیز... سلام صبح بخیر
داداش یکم زیر لیسانس وب صحبت کن داداش من نگرفتم تا حالا این کارو نکردم.الان راحت ترین کار چیه ؟
میزنم سایت رو داغون میکنم بیا درستش کن
لطفا آیدی یاهوت رو پیغام بذار برام تو اونجا دسترسی سی پنل رو بدم بری کلا درستش کنی
ممنون
novinfard
02-05-2013, 10:50 AM
سلام،
از سایتت پشتیبان تهیه کنید، بعد نظرات رو حذف کنید که اگه اشکالی پیش اومد برش گردونید:
آموزش:تهیه پشتیبان از دیتابیس با استفاده از PHPMyAdmin (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:تهیه_پشتیبان_از_دیتاب یس_با_استفاده_از_PHPMyAdmin)
من آنلاین نمیشم.
یا علی
shayanboy
02-05-2013, 03:14 PM
سلام،
از سایتت پشتیبان تهیه کنید، بعد نظرات رو حذف کنید که اگه اشکالی پیش اومد برش گردونید:
آموزش:تهیه پشتیبان از دیتابیس با استفاده از PHPMyAdmin (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:تهیه_پشتیبان_از_دیتاب یس_با_استفاده_از_PHPMyAdmin)
من آنلاین نمیشم.
یا علی
سلام اینجاها رو بلدم اما نمی دونم از کلش بک آپ بگیرم ؟
عجب گرفتاری شدیم بابا کمک راحت تر کن میزنم سایت خراب میشه حالا بیا درستش کن :(
shayanboy
02-06-2013, 10:22 AM
سلام
بک آپ گرفتم الان نظرات رو برای چی پاک کنم ؟
راهنمایی کن باید چی کار کنم ؟
ممنون
novinfard
02-06-2013, 10:53 AM
حالا که بک آپ گرفتی، سیستم نظرات رو حذف کن و دوباره نصب کن. بک آپ رو برای این گرفتی که اگه اشکالی پیش اومد دوباره برش گردونی، فایل ها رو هم بک آپ بگیر برای اطمینان، چون یه مقدار به نظر ناآشنا با جوملا هستی
shayanboy
02-07-2013, 11:30 AM
فایل ها رو هم الان زدم بگیره
خب کامپوننت رو دوباره نصب کردم
نظرات قبلی میاد ؟ خودش ؟ یا باید ریستور کنم ؟
novinfard
02-07-2013, 01:31 PM
همین، حالا نصب کنید
shayanboy
02-07-2013, 02:11 PM
نصب کردم اما چیزی نیومده نظرات قبلی نیست !!
shayanboy
02-07-2013, 03:46 PM
نصب کردم اما چیزی نیومده نظرات قبلی نیست !!
آقای نوین فرد کمک کنید
من کامپوننت رو پاک کردم اما الان ندارمش از روی سیستم گویا حذف شده
اگر کامپوننت فارسی رو دارید بذارید من دانلود کنم و بعد آپلود کنم. !
نظرات قبلی رو می خوام برگرده خواهش می کنم
shayanboy
02-09-2013, 10:23 AM
سلام مجدد آقای نوین فرد چرا پس پاسخ مشکل ما رو نمی دهید؟
:confused:
sahama
02-09-2013, 12:41 PM
با سلام
الان دقیقا چه اتفاقی افتاده؟
شما از پایگاه داده پشتیبان تهیه کرده اید و بعد جی کانت قبلی رو حذف کرده اید و بعد جی کامنت جدید رو نصب کرده اید درسته؟
حالا 2 حالت داره اگر مشکل حل شده که خدا رو شکر
اگر مشکل حل نشده بک آپ قبلی رو برگردونید- الان تمام فایل های جی کامنت سر جای خودشونن و با بر گردوندن بک آپ پایگاه داده هم درست می شه
امتحان کنید و در هر صورت نتیجه رو بگید
shayanboy
02-09-2013, 03:23 PM
با سلام
الان دقیقا چه اتفاقی افتاده؟
شما از پایگاه داده پشتیبان تهیه کرده اید و بعد جی کانت قبلی رو حذف کرده اید و بعد جی کامنت جدید رو نصب کرده اید درسته؟
حالا 2 حالت داره اگر مشکل حل شده که خدا رو شکر
اگر مشکل حل نشده بک آپ قبلی رو برگردونید- الان تمام فایل های جی کامنت سر جای خودشونن و با بر گردوندن بک آپ پایگاه داده هم درست می شه
امتحان کنید و در هر صورت نتیجه رو بگید
نه من از دیتابیس یک بک آپ گرفتم از سایت هم یک بک آپ گرفتم
فکر میکردم کامپوننت رو دارم روی سیستم کاموپننت رو پاک کردم الان ندارمش نصبش کنم
بعد نمی خوام تمامی نظرات قبلی پاک بشه می خوام برگردن
الان چی کار کنم ؟ اگر کامپوننت رو فارسی بود... دارید بدید من دانلود کنم آپلود کنم نصب کنم تو سایت بعد چه طوری باید نظرات قبلی رو بیارم ؟
ممنون کمکم کنید
shayanboy
02-12-2013, 09:18 AM
خب کسی نیست یعنی کمک کنه ؟
مدیر انجمن جوملایی و کاربران حرفه ای و ممتاز نمی تونن راهنمایی کن و مشکل جوملایی بک نفر رو حل کنند ؟
پس چرا فروم ردید ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.