PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی مشکل در نصب کامل یک قالب

tumrus
02-05-2013, 06:38 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

من این قالب رو دانلود کردم و نصب اما به صورت کامل نصب نشده مشکل من کجاست به عکس زیر توجه کنید

عکس اولی ( باید سایت اینطوری لود بشه )
عکس دومی ( برای من این طوری لود میشه باید چیزی نصب کنم )

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل من کجاست

mersad
02-05-2013, 09:58 PM
دروود

ادرس سایت ؟ نام قالب ؟

در پناه ایزد

tumrus
02-06-2013, 12:10 PM
من رو کامپیوتر دارم نصب میکنم قالب رو به خوبی نصب کردم

sahama
02-06-2013, 01:38 PM
ظاهرا این قالب نصب شده ولی این قالب راست به چپ نشده که باید خودتون زحمتش رو بکشید و کدهای قالب رو ویرایش کنید

tumrus
02-06-2013, 02:10 PM
تشکر فراوان از جواب گویی شما
بحث من این که مثال عکس اولی بعد نصب ظاهر نمیشه اون عکس یالا که متحرک هست رو نمیاره

Joomla Armator
02-06-2013, 09:28 PM
دوست عزیز چیزی که بنده متوجه شدم اینکه شما جوملا 2.5 فارسی رو نصب کردید و سپس قالب رو نصب کردید شما باید ماژول های مورد نظر توی اون قالب رو نصب کنید تا بتونید مثل عکس اول در بیاد یا اینکه بسته qs یا همون بسته اسان نصب رو نصب کنید تا همچین شکلی بشه...
یه راه اینکه شما ماژول های مورد نظر رو نصب کنید در این جوملاتون و راه مطلوب تر نصب بسته آسان نصب هست.
موفق باشید

tumrus
02-07-2013, 10:59 AM
بله درست من جوملا 2.5 فارسی نصب کردم
من تو فایل اون بسته رو نتونستم پیدا کنم فقط یک zip بود
دانلود دانلود قالب اینه

دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

اگه برای من یه قالب کامل باشه برای دانشگاه میخوام یه چند تا تغییرات روش انجام بدم به استاد نشون بده ممنون میشم

خیلی فوری هست

Joomla Armator
02-07-2013, 04:29 PM
پیغام خصوصی چک کنید دوست عزیز...