PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال افزونه فروش آنلاین

عد_ندخصد
02-09-2013, 01:02 PM
با سلام.
من کاملا آماتورم.میخواستم سایتی را برای خرید مقاله و تحقیق راه اندازی کنم.که مخاطب بتوانه بعد از دیدن خلاصه مقاله با پرداخت آنلاین از کارتهای شتاب آن مقاله ی خاص را دانلود کند.
اگه اساتید بتوانند در انتخاب قالب و افزونه ی مناسب مرا راهنمایی کنند ممنون میشم.
با تشکر.

RezaDesign
02-09-2013, 05:08 PM
شما می توانید از چندین افزونه استفاده کنه
Jdownloads
Rssmembership pro
و یا کامپوننت های فروشگاه ساز جوم شاپینگ و ویرچومارت Joomshopping - Virtumarch که همه این افزونه ها فارسی سازی شده و افزونه های پرداخت بانکی نیز برای ان منشتر شده است

samadblaj
02-15-2013, 02:45 PM
میشه خواهش کنم بیشتر در رابطه با Jdownloads توضیح بدید این ماژول هم فارسی شده است ؟ درگاه پرداخت هم داره؟

kianesfahan
02-15-2013, 04:18 PM
میشه خواهش کنم بیشتر در رابطه با Jdownloads توضیح بدید این ماژول هم فارسی شده است ؟ درگاه پرداخت هم داره؟

با عرض سلام .

دوست عزیز طبق قوانین انجمن سوال جدید در تایپیک جدید . !

برای استفاده از فروش انلاین فایل باید دو افزونه Jdownloads و Rssmembership را با هم استفاده نمائید .

همان طور که دوستان قبلا درج کردند می توانید از کامپوننت های Joomshopping - Virtumarch که سیستم های بسیار قوی و فوق العاده هستند استفاده کنید . توجه داشته باشید این دو کامپوننت هم فارسی و هم به پرداخت های ایران متصل شده اند .

موفق باشید .