PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل با ماژول GK Tabs 4

min50
02-10-2013, 06:03 PM
سلام من تب ساز gk4 نصب کردم استایلشم rtl کردم

تب جدیدم میسازم ولی هر کاری میکنم نمیتونم داخل تب ها ماژولی قرار بدم

یه گزینه Automatic module id داره هر چی on off میکنم فرقی نمیکنه؟

میخام داخل تب هاش ماژول news pro gk4 قرار بدم اعصابمو ریخته به هم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ممنون

RezaDesign
02-10-2013, 06:23 PM
خب شما کاملا قاطی کردید شما در قسمت تنظیمات پایه هستید Basic
به قمست تنطیمات ریشه resource برید و محتوا رو انتخاب کنید
در ضمن اگر قالب حالت و موقعیت تب رو در خودش تعریف شده نهداره نمی تونید اونجوری که در پیش فرض سایت های دیگه دیدید مشاهده کنید بلکه به صورت معمولی نشون میده

min50
02-10-2013, 06:34 PM
خب شما کاملا قاطی کردید شما در قسمت تنظیمات پایه هستید Basic
به قمست تنطیمات ریشه resource برید و محتوا رو انتخاب کنید
در ضمن اگر قالب حالت و موقعیت تب رو در خودش تعریف شده نهداره نمی تونید اونجوری که در پیش فرض سایت های دیگه دیدید مشاهده کنید بلکه به صورت معمولی نشون میده

انقدرم مبتدی نیستم همچین چیزی نداره دوست عزیز همشو زیر و رو کردم

تونمایشش هیچ مشکلی ندارم فقط مشکل همینه هیچی تو تب ها نمیتونم اضافه کنم

اینم بقیه کل تنظیماتش

-

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

-

-
-
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
-
-
-
-
-
-
-

-

RezaDesign
02-10-2013, 06:41 PM
add mew tabs
تب جدید رو اضافه میکنه و حالت اون رو می تونی به ماژول و یا مقاله انتخاب کنید
در هر دو صورت پس از انتخاب باید منو جدیدی برای حالت نمایش ماژول و مقاله رو بهتون نشون بده اگر نمیشه ایراد از خود ماژول تب می باشد که یا به درستی نصب نشده یا بر روی نسخه جوملا شما پشتیبانی نمیشه

min50
02-10-2013, 06:46 PM
حیف شد از نظر نمایش این ماژول رقیب نداره خیلی زیبا

شاید فقط با قالب های gavick کار میکنه قالب من joomla shaper هست

RezaDesign
02-10-2013, 06:55 PM
بستگی به نوع ساختار قالب داره در صورت تمایل از اسکایپ باهام تماس بگیرید تا راهنماییتون کنم. البته در قسمت اینترفیس هم باید باشه یادم نمیاد من پارسال از این افزونه برای یه سایتی استفاده کردم و ایرادی نداشت
تب های شرکت جوملارت و راکت تم هم خوبن اگه بتونید ازشون استفاده کنید
JA Tabs
Rock Tabs

shmata
02-11-2013, 09:23 AM
آموزش اضافه کردن تب جدید و اساین کردن ماژول به آن تب : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

min50
02-11-2013, 07:04 PM
آموزش اضافه کردن تب جدید و اساین کردن ماژول به آن تب : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دوست عزیز دستت درد نکنه مشکلم حل شد خیلی ممنون

تو قسمت content باید به جای اسم ماژول محل ماژول انتخاب کنیم

این ماژول از همه نظر خصوصا ظاهر بهترین هست به همه توصیه میکنم

min50
02-12-2013, 03:47 PM
حالا یه مشکل جدید پیش اومد وقتی ماژول میدم بهش فقط ماژول tab1 نشون میده ماژول tab2 به بعد نشون نمیده؟ تب ها عنوانش میاد ولی داخلش خالی