PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر در دستور پرینت مطالب جوملا

abbas_5
02-12-2013, 04:29 PM
سلام دوستان من می خواستم موقعی که با دکمه پرینت دستور پرینت مطالب رو میدم یه عکس هم بالا صفحه پرینتم باشه

مثل seratnews.ir که توی اون وقتی دستور پرینت مطلبی روی میدی یه طرح از لوگو سایت نیز نو صفحه پرینت میوفته

آدرس سایتم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

من فقط متوجه شدم که یک فایل print.css توی پوشه css های قالبم هست

آیا باید توی اون تغییراتی بدم؟

کد هاشم همین جا مینویسم

body.contentpane {
color: #000;
font-size: 8pt;
line-height: 1.5;
margin: 0;
margin: 1em 2em;
width: auto; /* Printable Page */
}

/* Hide un-necessary elements ---*/
.kh-thumbnailwrap ul.nav, .kh-social-bookmarking {
display: none;
}

ممنون میشم کمکم کنید

خیلی لازم دارم

masato
02-17-2013, 09:34 AM
سلام
شما اول باید یک فایل به اسم component.php در پوشه قالبتون بسازید
مثلا به این شکل

defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>">
<html xmlns="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" xml:lang="<?php echo $this->language; ?>" lang="<?php echo $this->language; ?>" dir="<?php echo $this->direction; ?>">
<head>
<jdoc:include type="head" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/rhuk_milkyway/css/template.css" type="text/css" />

<?php if($this->direction == 'rtl') : ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/rhuk_milkyway/css/template_rtl.css" type="text/css" />
<?php endif; ?>
</head>
<body class="contentpane">
<?php echo '';?>
<jdoc:include type="modules" name="footer" style="xhtml" />
<jdoc:include type="message" />
<jdoc:include type="component" />
</body>
</html>
حلا توی این فایل هر فرمتی که مدنظرتون هست رو میتونید وارد کنید
مثلا من اومدم همین جوری یک چیزیی رو echo کردم . یا ماژول footer رو اومدم صدا زدم .و نمایش message و بعد هم خود اون متنی که میخواهیم چاپ بش
موفق باشید