ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف صفحات سایت و قرارگیری کلیه مطالب در یک صفحه(صفحه اصلی)

aminebi
02-13-2013, 11:49 AM
سلام. متاسفانه سایت من چند صفحه ای شده، خیلی سعی کردم تمام مطالب رو توی یک صفحه قرار بدم ولی نشد. توی مدیریت ج <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

وملا راهی هست که بشه جلوی چند صفحه شدن سایت رو گرفت؟؟؟؟

mersad
02-13-2013, 02:11 PM
دروود

مدیریت > منو ها >منو اصلی > پارامتر های سمت چپ میتونید تعداد مطالب نمایش در صفحه رو مدیریت کنید !

در پناه ایزد

aminebi
02-13-2013, 05:26 PM
متاسفانه این موضوع به من کمکی نکرد. در منوی اصلی هیچ گزینه ای که مربوط به مطالب باشه وجود نداشت. و تمامی موارد مربوط به منوهای ثابت در ابتدای قالب میشه. مشکل اینجاست که مثلا اگه من 20 مطلب با عنوان مجزا دارم فقط 3 تای اون توی صفحه اصلی نمایش داده میشه و برای دیدن مابقی باید در پایین سایت صفحات بعدی رو زد. میخواستم تماما در یک صفحه باشه.

با تشکر...

arsham0151
02-13-2013, 07:36 PM
ر

مدیریت > منو ها >منو اصلی > پارامتر های سمت چپ میتونید تعداد مطالب نمایش در صفحه رو مدیریت کنید !

روی منوی اصلی کلیک کن برو تو صفحه اصلی همون که ستاره داره، همونطور که آقا مرصاد گفتند از پارامترهای سمت چپ استفاده کن= >انتخاب های طرح> میتونی مطالب برجسته مقدمه و غیره رو انتخاب کنی

توجه کن که هر مطلبی که می نویسی باید ویژه کنیش

aminebi
02-14-2013, 08:34 AM
ممنون که منو راهنمایی می کنین ولی حقیقتش من اصلا این گزینه هایی که شما میگین رو پیدا نمیکنم. منوی اصلی(همون که ستاره داره) رو کلیک میکنم ولی پارامترهای سمت چپ و انتخاب طرح و یا اصولا همچین گزینه های انتخابی وجود نداره...

mehdininja
02-14-2013, 01:49 PM
سلام

منوها => منوی بالا => صفحه اصلی => پارامترها (پایه ای ) => تعداد دیباچه هر چقدر که میخوای وارد کن . اگر میخوای 1000 مطلب در صفحه اصلی نمایش داده بشن 1000 بنویس و ذخیره کن

aminebi
02-15-2013, 10:28 AM
با تشکر... مشکل برطرف شد

mehdininja
02-15-2013, 04:24 PM
5) از فرستادن پست تشکر و امثال آن و ارسال تنها یک یا چند شکلک بدون متن خاص به جهت حفظ نظم و یکپارچگی انجمن خودداری فرمایید.

برای تشکر از اون دکمه تشکر استفاده کنید .

با احترام :bc: