توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كمك در باره سطح دسترسي
atsonix
03-12-2006, 03:35 AM
با سلام و خسته نباشيد
من مي خواهم در سايت خودم وقتي يك پست مي دهم و هنگامي كه ادامه مطلب دارد كاربران براي ديدن ادامه مطلب حتما عضو شوند من در هنگام پست دادن سمت چپ رو وقتي روي ريجستر مي گذارم اون مطلب اصلا تو سايت معلوم نيست وقتي كسي با اكانتش وارد مي شود مي تواند پست را ببيند حال من بايد چه كار كنم كه پست در صفحه اصلي نمايش داده شود و هنگامي كه كسي خواست ادامه مطلب رو ببيند حتما بايد عضو شود ؟؟؟؟؟
firoozmandan
03-12-2006, 09:57 AM
سلام
در قسمت تنظیمات کلی :
گزینه "نمایش لینک های تایید نشده" را بلی ست کنید .
مطالب مورد نظر را برای کاربران ثبت شده ست کنید .
با این کار کاربران مهمان تنها مقدمه مطلب را میبینند و برای دیدن ادامه مطلب حتما باید لاگین کنند .
یا علی
kakoshirazi
05-22-2007, 10:18 PM
نمیشه کاری کرد این موضوع روی تمام پست ها اعمال بشه یکجا و نخواد دستی یکی یکی رو عوض کنیم؟ ؟ ::)
firoozmandan
05-23-2007, 07:21 AM
هیچی نشد نداره !
اگر PHP بلدی یه دستکاری کوچیک توی کدها بکن و ست کن که دسترسی مطالب منتشر شده به صورت پیشفرض registered باشه ...
یا علی
kakoshirazi
06-03-2007, 12:00 PM
یچیزایی سرم میشه اما نه کامل !
میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
کدوم فایل رو چه تغییری باید بدم ؟
firoozmandan
06-07-2007, 01:17 PM
اول سلام ;) !!!
اگر با PHP و API مامبو آشنایی داردی که بهترین راهنمایی 2 لینک زیر هست :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.