توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كار همزمان روي سرور و لوكال
razdan
03-04-2007, 06:13 PM
چطور مي تونم از اطلاعات روي سرور بك آپ بگيرم و ان را روي لوكال برگردانده و سپس مثلا مطالب جديدي روي PC به سايت اضافه كنم و دوباره از روي لوكال اين تغييرات را به سرور اصلي منتقل كنم ؟ من هر جور بك آپ كه مي گيرم وقتي روي هارد مي خوام برگردونم خطا مي ده و كلا مجبور مي شم از اول مامبو را روي سيستم لوكال نصب كنم !
abtin
03-04-2007, 06:49 PM
چه اخطاری میده ؟ احتمالا بک آپ رو به صورت زیپ دانلود میکنین .. باید فایل بک آپ رو باز کنین و فایل sql داخل اون رو بازیابی کنین.
razdan
03-04-2007, 07:02 PM
پيام زير مي آد :
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in c:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 142
اينم بگم من از wamp5 استفاده مي كنم .! اين مشكل مربوط به زمان چيه ؟
abtin
03-04-2007, 07:06 PM
شما از phpmyadmin بک آپ رو بازیابی کنین.
این تاپیک رو هم مطالعه کنین. :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
razdan
03-04-2007, 07:10 PM
متاسفانه نمي دونم چرا در phpmyadmin هم گزينه Import فعال نيست و با Sql هم كه مي رم خطاي زير رو مي ده :
#1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DEFAULT CHARSET=latin1' at line 19
اين مشكل رو روي سرور هم دارم . كمكم كنيد لطفا !
radmehr
03-04-2007, 08:47 PM
اون فایل sql که میخواین بازیابیش کنید رو با Wordpad ویندوز باز کنید
و هر جا نوشته بود:
ENGINE = MYISAM AUTO_INCREMENT =11DEFAULT CHARSET = latin1;
تغییر بدید به:
TYPE = MYISAM;
ببینید مشکل حل میشه یا نه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.