PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد موقعیت در قالب BT arise

دانشور شیمی
02-16-2013, 05:50 PM
با سلام
من میخواستم موقعیت جدیدی در قالب BT Arise برای جوملا 2.5 ایجاد کنم . طبق آموزش در این فروم ،اول باید فایل Index.php یا Defult.php که در آن موقعیت Position ها نوشته شده پیدا کنم .اما متاسفانه در Index.php موقعیت Position ها نیست که بخوام با کد زیر موقعیت User12 را ایجاد کنم

<?php if($this->countModules('user12')) : ?>
<div id="joomlafarsi_user12">
<jdoc:include type="modules" name="user12" style="xhtml" />
</div>
<?php endif; ?>

مراحل بعدی که پیدا کردن templateDetails.xml و ایجاد Position و کد نویسی در Template.css هست را میتوانم انجام دهم .اما برای پیدا کردن فایل PHP که در آن موقعیت را تعریف کنم دچار مشکل شده ام.
لطفا کمکم کنید

محمد محسنی
02-16-2013, 06:00 PM
دوست عزیز سلام

قالب های شرکت های مختلف اصولا از ساختار خاصی استفاده می کنند و کد فراخوانی برای ماژول ها را در فایل های خاصی قرار میدهند

شما باید در فایل های موجود

<jdoc:include
را جستجو کنید تا به فایل اصلی دست یابید سپس تغییرات را ایجاد نمایید.

در ضمن اکثر سایت های تولید کننده فایل راهنمایی برای ویرایش قالب ها میدهند.

یا حق.

دانشور شیمی
02-16-2013, 11:22 PM
دوست عزیز من هرچه گشتم نتونستم پیدا کنم .میشه اگر کسی با این قالب کار کرده و موقعیت اضافه کرده کمکم کنه

sahama
02-16-2013, 11:28 PM
در تمام فایل های قالب بگردید
احتمالا در یه فایل دیگه باشه

ezoji
02-17-2013, 12:22 AM
سلام
این قالب با t3 طراحی شده و کلا داستانش با قالب های دیگه فرق میکنه
به این مسیر برید.
template/bt-arise/core/etc/layouts
تو این صفحه چند تا فایل xml هست که ساختار و موقعیت های ماژول قالب رو در هر حالت نشون میده.
شما برای شروع default.xml رو ویرایش کن . کار باهاش خیلی سادست و نیاز به توضیح نداره.
البته در اخر باید موقعیت هایی رو که ایجاد کردی در xml اصلی قالب معرفی کنی.
موفق باشید

دانشور شیمی
02-17-2013, 03:52 PM
با تشکر .راهنماییتون عالی بود.
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز

masoudmsa
02-19-2013, 01:18 PM
سلام دوستان عزيز
من ميخوامن به صورت لوكال يك قالب بريزم رو جوملام هر كاري كه ميكنم و هر قالبي كه ميريزم اصلا بالا نمياد فقط وقتي خود برنامه جوملا را نصب ميكنم راحت پيج بالا مياد
چندين قالب امتحان كردم ديگه اعصاب نذاشته برام
اين يه بخش كوچكي از ارور هاي قالب هست لطفا كمك كنيد

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\plugins\system\k2\k2.php on line 27

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\plugins\system\k2\k2.php on line 44

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\plugins\system\k2\k2.php on line 46

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\plugins\system\k2\k2.php on line 120

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\plugins\system\k2\k2.php on line 125

Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_xmap\route r.php on line 96

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in G:\site\xampp1\htdocs\kj\includes\application.php on line 539

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_xmap\route r.php on line 96

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_xmap\route r.php on line 102

Site Map (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Login (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Registration (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Facebook (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)Twitter (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)Linkdin (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)Rss (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Home (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Explore (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Menu Examples (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Styles (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Layout (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Joomla! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Login (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_k2\router. php on line 17

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in G:\site\xampp1\htdocs\kj\includes\application.php on line 539

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_k2\router. php on line 17

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_k2\router. php on line 22
Football (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)