توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در نصب جوملا 3.0.3 مشکل دارم لطفا کمکم کنید .
armiran
02-17-2013, 06:30 AM
با سلام من جوملا 3.0.3 فارسی سایت رو گرفتم و در هاستم آپ کردم و اکسترکت هم کردم در کامپیوتر خودم هم اکسترکت کردم اما وقتی صفحه index.html رو از پوشه instalation اجرا میکنم تا مراحل نصب رو طی کنم در همان مرحله اول که باید گام بعدی رو کلیک کنم یک صفحه 54 خط ارور در هم میاد و هیچ عملی انجام نمیشود هر کار کردم درست نشد راه حل چیست کمکم کنید .
و سوال دیگر اینکه من که تازه میخواهم جوملا رو نصب کنم جوملا 2.5.9 رو نصب کنم بهتر است یا همین 3.0.3 رو نصب کنم بهتره لطفا راهنمایی ام کنید . با تشکر
ممنون میشم جوابم رو سریع بدهید .
aftab5
02-17-2013, 11:35 AM
سلام
دوست عزیز احیانا شما در نرم افزار wamp این کا رو میکنید دیگه یانه!!!
من امتحان کردم مشکلی نداشت عالی بود
armiran
02-17-2013, 11:38 AM
سلام آفتاب 5 نه بنده این پک رو در هاست خود که پنل وب سایت پنل دارد بارگزاری کردم و نتونستم نصب کنم
armiran
02-17-2013, 11:40 AM
در ضمن هاستم ویندوز 2003 می باشد . و دامنه هم به آن متصل است .
فقط نصب جوملا رو موندم
aftab5
02-17-2013, 11:48 AM
شما سرورت از php ساپورت میکنه؟ برای نصب روی سرور ویندوز باید php ساپورت بشه! اگه ساپورت کنه مشکل خاصی توی سرور نباید داشته باشی! مثل لوکال نصب میکنی
در ضمن اگر خواستی آدرس هاست رو بفرست
aftab5
02-17-2013, 11:56 AM
امکان داره فایل ها کامل آپلود نشده باشه
چک کن ببین زمان آپلود خطایی نداشتی
پوشه install رو دوباره بریز
mehdininja
02-17-2013, 02:09 PM
سلام
از این آموزش استفاده کن . (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_نصب_جوملا_2.5_ فارسی_در_cPanel)
اگر موقع نصب خطا میده خطا رو ذکر کنید .
armiran
02-17-2013, 03:32 PM
سلام اول اگر میشه بگویید من باید دقیقا فایل های جوملا رو در کدام پوشه ی فایل منیجر هاست ویندوز آپلود و اکسترکت کنم ؟
در حال حاضر من در پوشه ی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که در داخل پوشه ی اسم سایت که در فایل منیجر وجود دارد ریختم و بعد از ان باید چگونه برای نصب جوملا را فراخوانی کنم ؟
novinfard
02-17-2013, 03:35 PM
سلام،
برای سایت هایی که طراحی تجاری می کنید، بهتر هست از نسخه 2.5 استفاده کنید تا 3.0 (مگر موارد خاص). برای نصب جوملا 3.0 نیازمندی های اون را بررسی کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
armiran
02-17-2013, 04:31 PM
همه کارها رو انجام میدم به مرحله نصب که میرسم روی نصب جوملا کلیک میکنم این ارور را میدهد . :
10) && !file_exists(JPATH_INSTALLATION.'/index.php')) { header('Location: ../index.php'); exit(); } // // Joomla system startup. // // Bootstrap the Joomla Framework. require_once JPATH_LIBRARIES.'/import.php'; // Force library to be in JError legacy mode JError::$legacy = true; // Botstrap the CMS libraries. require_once JPATH_LIBRARIES.'/cms.php'; // Joomla library imports. jimport('joomla.database.table'); jimport('joomla.environment.uri'); jimport('joomla.utilities.utility'); jimport('joomla.utilities.arrayhelper'); // Create the application object. $app = JFactory::getApplication('installation'); // Initialise the application. $app->initialise(); // Render the document. $app->render(); // Return the response. echo $app;
shmata
02-17-2013, 08:36 PM
آموزش نصب جوملا 3.0 فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %85%D9%84%D8%A7_3.0_%D8%AF%D8%B1_WampServer&redirect=no)
armiran
02-18-2013, 09:21 AM
کسی نیست کمکم کند معطل نصب جوملا شدم کار راه اندازی سایتم خوابیده لطفا یکی کمک کند .
armiran
02-18-2013, 11:13 AM
ببخشید اما من میخوام جوملا رو در سرور ویندوز 2003 که خریداری کردم و پنل اون هم وب سایت پنل میباشد نصب کنم نه در کامپیوتر شخصی ام که سرور مجازی داشته باشم .این آموزش شما که ومپ سرور هست . اگر میشه برای سرور ویندوز با رابط وبسایت پنل آموزش دهید مراحل رو .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.