PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل جوملای اصلی به جوملای فارسی

rezajoomla
02-17-2013, 11:08 AM
با سلام
من وب سایتم رو با نسخه اصلی جوملا 2.5.9 ساختم. و زبان فارسی رو براش نصب کردم .ولی چند تا ایراد داره.
حالا میخوام نسخه فارسی این وب سایت رو نصب کنم .چیکار میتونم بکنم ،که وب سایتم خراب نشه؟
ممنونم

torghoundy
02-17-2013, 07:17 PM
سلام
بسته کامل جوملا فارسی رو دریافت کنید و روی همون جوملای قبلیتون که نصب کردید اکسترکت کنید (ریپلیس) کنید.
بعد از این کار پوشه installation رو حذف کنید.
به یاد داشته باشید قبل از هر کاری بک آپ تهیه کنید.
موفق باشید

rezajoomla
02-17-2013, 11:48 PM
سلام
بسته کامل جوملا فارسی رو دریافت کنید و روی همون جوملای قبلیتون که نصب کردید اکسترکت کنید (ریپلیس) کنید.
بعد از این کار پوشه installation رو حذف کنید.
به یاد داشته باشید قبل از هر کاری بک آپ تهیه کنید.
موفق باشید

ممنونم.ولی نشد.دیتایس تنظیمات جدید رو قبول نمیکنه و خطا میده

torghoundy
02-18-2013, 07:16 AM
سلام
چه خطایی دریافت میکنید؟ منظورتون از تنظیمات کدوم تنظیمات هست.

rezajoomla
02-18-2013, 09:58 AM
سلام
چه خطایی دریافت میکنید؟ منظورتون از تنظیمات کدوم تنظیمات هست.

ممنونم
من توي جوملا تنظيماتش رو تغيير دادم .تمهاي پيش فرض جوملا رو حذف كردم و افزونه هاي جوملا رو كم و زياد كردم .
و حالا كه جوملا فارسي رو اضافه ميكنم .ديتابيس كلا خطا ميده
فكر كنم ديتا بيسم از همون اول ايراد داشت.
ايراداتش اينه وقتي از توي فرم نظرات ايميل ارسال ميكنم،ميگه ارسال شد ولي چيزي به ايميلم نمياد. يا متن تو ادامه مطلب ميزارم ،نمياد
و وقتي توي تنظيمات جوملا حالت خطا رو روشن ميكنم .اصلا سايتم بالا نمياد و خطاي ديتابيس ميده و ميگه فلان جدول يافت نشد و...

mersad
02-18-2013, 11:51 AM
دروود

خوب این موضوع طبیعی هست
شما به هسته جوملا صدمه زدید

روی لوکال یک جوملا خام نصب کنید و از دیتابیس اون خروجی بگیرید و در دیتابیس جوملا خودتون ایمپورت کنید
توجه کنید که از جداول مطالب و مجموعه ها و کاربران نباید خروجی تهیه شود

نکته : قبل از هر کاری بکاپ بگیرید

در پناه ایزد

rezajoomla
02-18-2013, 08:22 PM
سلام.ممنون.حتما باید رو لوکال نصب کنم .تو هاست نصب کنم ایراد داره؟
من فقط میتونم از همه دیتابیس توی php my admin خروجی بگیرم .آموزش درسته حسابی هم پیدا نکردم .همه حرفه ای حرف میزدن .نفهمیدم چی به چیه!

rezajoomla
02-18-2013, 08:49 PM
دروود

خوب این موضوع طبیعی هست
شما به هسته جوملا صدمه زدید

روی لوکال یک جوملا خام نصب کنید و از دیتابیس اون خروجی بگیرید و در دیتابیس جوملا خودتون ایمپورت کنید
توجه کنید که از جداول مطالب و مجموعه ها و کاربران نباید خروجی تهیه شود

نکته : قبل از هر کاری بکاپ بگیرید

در پناه ایزد

ممنونم .با کمک این تونستم یه کارایی بکنم .ببینم جواب میده یا نه .!!
به فایل configuration.php مراجعه کنید و value مغیر dbprefix$ را مشاهده کنید و از table هایی که prefix آن value مغیر dbprefix$ بود فقط بکاپ تهیه کنید .

rezajoomla
02-21-2013, 11:49 AM
ممنون.من توي php myadmin از نوشته ها و منو مجموعه ها خروجي گرفتم.
يك جوملاي جديد نصب كردم و خروجي گرفته شده رو ايمپورت كردم. خيلي خطا ميدادپدر يافت نشد .مادر يافت نشد وشما قادر به حذف ادمين نيستيد و..
ولي با يك بار ،باز و ذخيره كردن مجموعه ها و منوها ،تمام مشكلات حل شد.
ممنونم:clap: