توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا کمکم کنید
antii
02-17-2013, 08:03 PM
سلام
من در مرحله اول نصب هرچی ادامه رو میزنم هیچ تغییری نمیکنه و به مرحله بعد نمیره کلافه شدم چیکار کنم؟؟؟
shmata
02-17-2013, 08:27 PM
ابتدا چک کنید که Wamp یا Xampp تون Start شده باشد.
بعد یک بسته جوملا از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود کنید و
بعد آموزش نصب جوملا را متناسب با ورژنی که استفاده میکنید از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مطالعه کنید
وسپس اقدام به نصب جوملا کنید.
antii
02-17-2013, 08:37 PM
ابتدا چک کنید که Wamp یا Xampp تون Start شده باشد.
بعد یک بسته جوملا از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود کنید و
بعد آموزش نصب جوملا را متناسب با ورژنی که استفاده میکنید از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مطالعه کنید
وسپس اقدام به نصب جوملا کنید.
ببخشید این دوتا اول که گفتین یعنی چی؟من اونو دانلود کردم و با ftp آپلود و این چیزاشو انجام دادم توی مرحله نصب خود جوملا مشکل دارم صفحه اولشو پر میکنم ولی وقتی میزنم مرحله بعد ادامه نمیره نمیره صفحه بعد
shmata
02-17-2013, 08:49 PM
شما بسته جوملا را در 2 جا میتونید نصب کنید سرور (اینترنت) لوکال (کامپیوتر شخصی تون) اون 2 نرم افزار امکانی مشابه سرور را در کامپیوتر شما فراهم میکنند تا بتونید جوملا را در آن نصب کنید.
نصب و دانستن نحوه کار کردن با اون 2 نرم افزار پیش نیاز نصب جوملا است.
antii
02-17-2013, 08:52 PM
شما بسته جوملا را در 2 جا میتونید نصب کنید سرور (اینترنت) لوکال (کامپیوتر شخصی تون) اون 2 نرم افزار امکانی مشابه سرور را در کامپیوتر شما فراهم میکنند تا بتونید جوملا را در آن نصب کنید.
نصب و دانستن نحوه کار کردن با اون 2 نرم افزار پیش نیاز نصب جوملا است.
ببخشید متوجه نمیشم
من الان باید چیکار کنم چرا چرا به مرحله بعد نمیره؟یک جوری لطفا جواب بده منم بفهمم (زیر مهد کودک)
shmata
02-17-2013, 08:55 PM
آموزش نصب جوملا در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) موجوده مثلا
نصب جوملا در cpanel
نصب جوملا در هاست رایگان
نصب جوملا در wamp
مقاله مناسب خودتون پیدا کنید و مطالعه کنید.
antii
02-17-2013, 08:57 PM
ای خداااااااااا
بابا بلدم اونطوری توی آموزش نوشته بزن ادامه بعد از کامل کردن فرم من میزنم نمیره ادامه.
تو پوشه اینستالم چک کردم کامل بود همش.
shmata
02-17-2013, 09:03 PM
کجا اقدام به نصب جوملا میکنی ؟
لوکال یا سرور (چه پنلی ؟)
antii
02-17-2013, 09:06 PM
کجا اقدام به نصب جوملا میکنی ؟
لوکال یا سرور (چه پنلی ؟)
سروره فکر میکنم رفتم به آدرسی که واسه سایتم گذاشتم صفحه نصبو آورد برام حالا هرچی از ساعت 5 بعدظهره امتحان میکنم نمیشه.شرمنده اگه عصبیم
محمد محسنی
02-17-2013, 10:18 PM
دوست عزیز سلام
لطفا از مشکل خود یک اسکرین شات قرار دهید.
پنل هاست شما چیست؟
یا حق.
antii
02-17-2013, 10:58 PM
دوست عزیز سلام
لطفا از مشکل خود یک اسکرین شات قرار دهید.
پنل هاست شما چیست؟
یا حق.
سی پنل نوشته.
اسکرین شات نمیدونم یعنی چی.
میتونید برام راش بندازین؟
من کارای آپلودشو کردم مونده نصبش فقط
antii
02-18-2013, 11:23 AM
واقعا کسی نیست به من کمک کنه؟
سی پنل نوشته.
اسکرین شات نمیدونم یعنی چی.
میتونید برام راش بندازین؟
من کارای آپلودشو کردم مونده نصبش فقط
saeedsmco
05-31-2013, 01:02 AM
من هم همین مشکل رو دارم
فکر کنم از نسخه php باشه
بعد از کلیک بر روی دکمه نصب در کنار عکس امیر کبیر این پیام زیر رو میده
ادامه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
انتخاب زبان
انتخاب زبان لطفا زبان مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس بر روی دکمه ادامه کلیک کنید
Fatal error: Class 'JFormFieldList' not found in /home/u233323349/public_html/installation/models/fields/language.php on line 19
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.