PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار نکردن دکمه های بالای کامپوننت تماس از قسمت مدیریت سایت

sbj1359
02-18-2013, 11:57 AM
سلام
دکمه های بستن ، ذخیره و بقیه دکمه هایی که در قسمت کامپوننت تماس من هست کار نمیکنند.وقتی که از کامپوننتها وارد قسمت تماس میشم و اون را ویرایش میکنم بعد از اینکه خواستم ذخیره یا بستن را بزنم روی دکمه که کلیک میکنم هیچ اکنشنی انجام نمیشه. ممنون میشه دوستان راهنمایی بفرمایند.
با تشکر

mersad
02-18-2013, 04:28 PM
دروود

اخرین ورژن جوملا رو روی جوملای خودتون از حالت فشرده خارج کنید و پوشه installtion رو حذف کنید

در پناه ایزد

sbj1359
02-20-2013, 08:44 AM
دروود

اخرین ورژن جوملا رو روی جوملای خودتون از حالت فشرده خارج کنید و پوشه installtion رو حذف کنید

در پناه ایزد

سلام
دوست گرامی ممنون از اینکه به سئوالم پاسخ دادی.
من جوملا را روی هاست دارم و دسترسی به ftp هم دارم ، در حال حاضر یه پوشه توی root اصلی ftp دارم که به نام new هست و تمام فایلها و قالبها و بقیه داخل این پوشه هستند و با آن کار میکنم ، میشه لطفا مرحله له مرحله بفرمائید که چکار باید بکنم . آخرین ورژن جوملا هم 2.5.9 را به صورت فایل فشره شده روی هاردم دارم ولی نمیخوام به ورژن 3 انتقال بشم چون ممکنه قالبم همخوانی نداشته باشه.ممنون میشم
این هم آدرس سایتم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
02-20-2013, 10:01 AM
همون جوملا 2.5.9 رو وارد اف تی پی کنید
اونجا از حالت فشرده خارج کنید
پوشه installtion رو حذف کنید

در پناه ایزد