PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تراز متن و تصویر

arashmmm1414
02-18-2013, 11:36 PM
سلام دوستان
اگه به این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نگاهی میندازید ، می بینید که یه مطلب گذاشتم تو سایت ولی این مطلب از چپ به راست هست و تصاویر هم تو همدیگه هست در حالیکه من توی مدیریت مطلب ، متن رو از راست نوشتم و تصویر رو به ترتیب زیر هم گذاشتم ، این کد CSS قالب هست کسی می تونه کمک کنه این مشکل حل شه :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر هم این کار هزینه داره ، بگید در خدمتم...

RezaDesign
02-19-2013, 01:23 AM
من فایل پیوست شده رو ندیدم چون با موبایل وصل شدم اما جوری که پیداست قالب سایت شما راست چین نشده است
اموزش های راست چین کردن قالب رو پیگری کنید
یا در اولین خط قالب اگر بدون المنت باشه اونجا که کدهای اچ تی ام ال رو استارت میکنه direction:rtl رو اضافه کنید تا قالبتون فارسی بشه.. اما پس از این باید یک سری کدها رو نیز راست به چپ کنید که اگر اشنایی چندانی ندارید بی خیال بشید و یک قالب راست چین شده نصب کنید

arashmmm1414
02-19-2013, 07:56 AM
من فایل پیوست شده رو ندیدم چون با موبایل وصل شدم اما جوری که پیداست قالب سایت شما راست چین نشده است
اموزش های راست چین کردن قالب رو پیگری کنید
یا در اولین خط قالب اگر بدون المنت باشه اونجا که کدهای اچ تی ام ال رو استارت میکنه direction:rtl رو اضافه کنید تا قالبتون فارسی بشه.. اما پس از این باید یک سری کدها رو نیز راست به چپ کنید که اگر اشنایی چندانی ندارید بی خیال بشید و یک قالب راست چین شده نصب کنید

ضمن تشکر از شما،، سایت باسه من نیست و طرف اصرار روی این قالب داره ،، اگر دوستان بتونن کمک کنن فارسی کنن ممنون در غیر اینصورت قیمت بدید باسه حل مشکل تا سفارش بدم ... من کل قالب رو نمیخوام فارسی سازی کنم فقط میخوام قسمت مطالب راست چین شه و اینکه وقتی عکسی قرار میدم همونجایی قرار بگیره که تو مدیریت مطلب دستور میدم... تشکر

آدرس تصویر اصلی قالب :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

آدرس سایت من :

arashmmm1414
02-21-2013, 04:44 PM
کسی نیست به داد ما برسه...