ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش امنیت با rsfirewall

joomlasb
02-24-2013, 08:44 PM
سلام اساتید
من از rsfirewall استفاده می کنم امتیاز 71 رو داده و در ضمن این پیغام ها رو آورده اگر امکان داره راهنمایی کنید که چکار باید بکنم - مقابلش هم نوشته راه حلش چیه ولی نمی دونم چطور انجامش بدم
Checking if the Joomla! temporary folder is outside of public html. The Joomla! temporary folder is accessible through the public html. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Checking if the log folder is outside of public html. The Joomla! log folder is accessible through the public html. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Checking if configuration.php is outside of public html. The configuration.php file is accessible through the public html. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
فکر کنم این فایل ها رو بایستی جابجا کنم اما چطوری؟

mersad
02-25-2013, 05:02 PM
دروود

در گرفتن پاسخ خودتون صبر باشید !

سطح دسترسی فولدر های نام برده و فایل تنظیمات رو به به حداقل برسونید

در پناه ایزد