PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ie

david2117
02-24-2013, 09:12 PM
دوستان من یه سایت طراحی کردم وقتی با ie اون رو لود میکنم هدر نمایش داده نمیشه و بعضی قسمت ها هم ارور میده . حالا می خواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه که مشکل هدر رو در ie حل کنم و آیا کسی ie compatibility برای جوملا 2.5 سراغ داره . در ضمن اگه دوستان هزینه هم بخوان مشکلی نداره فقط میخوام هرچه زودتر حل بشه .
با تشکر
آدرس سایت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

jozef2070
02-24-2013, 09:47 PM
با سلام

قالب شما با ie 9 مشکلی نداره ولی با نسخه 7 و 8 مشکل داره . به نظر من انسان های زیادی از ie7 و 8 استفاده نمی کنند .

ولی اگر برای شما مهمه هدر تو نسخه 7 و 8 نمایش داده بشه باید از کدهای مخصوص ie 7 و 8 که تو اینترنت موجوده می توانید استفاده کنید . از طریق css !

موفق باشید .

david2117
02-25-2013, 08:14 AM
با سلام

قالب شما با ie 9 مشکلی نداره ولی با نسخه 7 و 8 مشکل داره . به نظر من انسان های زیادی از ie7 و 8 استفاده نمی کنند .

ولی اگر برای شما مهمه هدر تو نسخه 7 و 8 نمایش داده بشه باید از کدهای مخصوص ie 7 و 8 که تو اینترنت موجوده می توانید استفاده کنید . از طریق css !

موفق باشید .

دوست عزیز معذرت میخوام ولی اگه بتونید لطف کنید کد رو بذارید برام وراهنمایی بفرمایید ممنونتون میشم . چون زیاد وقت ندارم برا تحویلش . در ضمن بعضی ماژول ها هم در ie 7,8 بهم ریخته نشون داده میشه ولی وقتی compatibility رو روی ie میزنم درست میشه . ابزاری نیست که خودش compatibility رو فعال کنه .