توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گوگل وب مستر تولز
aminebi
02-27-2013, 09:28 AM
با سلام - بعد از ثبت سایت در گوگل وب مستر، در قسمت setting و بعد در قسمت Preferred domain سه گزینه وجود داره که مربوط به قفل کردن یا نکردن www هست. ولی مشکل اینجاست که وقتی روی گزینه 2 یعنی قفل کردن سایت با www میزنم و بعد save ، این خطا رو میده. معنی این خطا چیه؟؟ Part of the process of setting a preferred domain is to verify that you own <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Please verify <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mehdininja
02-27-2013, 03:45 PM
سلام
این کد رو در htaccess وارد کن تا سایتت در www قفل بشود
# Redirect non-www to www version
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} ^site\.ir$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1 [R=301,L]
به جای site سایت خودت رو بنویس
aminebi
02-28-2013, 08:46 AM
با تشکر... ولی کدوم htaccess ؟؟ من توی هاست دو htaccess دارم که یکی htaccess. هست و دیگری htaccess.txt که محتوای فایل htaccess. خالی هست و در htaccess.txt محتوای بسیار زیادیه. و اینکه اگر در htaccess.txt قراره کپی کنم، برای این کار نیاز به حذف کردن بقیه محتویات هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mersad
02-28-2013, 11:03 AM
دروود
از هر دو یه کپی بگیرید ! بکاپ
htaccess. رو پاک کنید و سپس htaccess.txt رو بعد اعمال تنظیمات در تنظیمات کلی جوملا تغییر نام بدید به htaccess.
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.