PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش مسیر سایت در صفحه مربوط به ماژول جستجو

efat tabai
02-27-2013, 01:51 PM
سلام
دوستان مشکلی که برام پیش آمده در نحوه نمایش مسیر سایت در صفحه مربوط به جستجو هستش که وقتی یه چیزی رو جستجو میکنم و وارد صفحه جستجو میشم در قسمت مربوط به مسیر سایت این رو واسم نمایش میده

Using Joomla! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Using Extensions (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Components (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Search Components (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Search

راه حل چیه که این مسیر واسم نمایش نده؟؟؟؟

آدرس سایت :tadbiromran.info

ممنون

mersad
02-28-2013, 10:43 AM
دروود

از جستجو پیشرفته استفاده میکنید ؟!
جوملا چه تیمی استفاده میکنید ؟

در پناه ایزد

efat tabai
02-28-2013, 11:18 AM
دروود

از جستجو پیشرفته استفاده میکنید ؟!