ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش استفاده از کدهای جاوا در یک ماژول خاص

m.darani
03-05-2013, 03:47 PM
با سلام

دوستان ممکنه راهنمایی کنید چطور از کدهای جاوا برای یک ماژول استفاده کنم؟مثلا مطالبی که در یک ماژول هست شبیه marqee اما بصورت عمودی بالا بره ؟

elyastel
03-05-2013, 04:41 PM
با سلام

دوستان ممکنه راهنمایی کنید چطور از کدهای جاوا برای یک ماژول استفاده کنم؟مثلا مطالبی که در یک ماژول هست شبیه marqee اما بصورت عمودی بالا بره ؟

سلام
ميتونيد از ماژول بصورت html دستي استفاده كرده و كدهاي جاوا رو در html اديتور قرار و سيو فرمائيد

موفق باشيد

m.darani
03-06-2013, 10:24 AM
ممنون از راهنمایی شما اما وقتی کدهارو وارد میکنم ذخیره نمیشه..ممکنه راهنمایی کنید کدوم قسمت ویایشگر رو باید فعال کنم؟

masato
03-06-2013, 07:09 PM
منظورشون توی کدهای خود ماژول هست
الان شما میخواهید به صورت عمودی بالا نره؟ افقی بره؟
اگه ممکن هست ماژول رو اینجا قرار بدهید تا دوستان راهنمایی تون کنند.
موفق باشید

m.darani
03-10-2013, 11:02 AM
نه.......من یک ماژول اچ تی ام ال دستی ایجاد میکنم و کدهای جاوارا ذخیره میکنم اما بعد از که برمیگردم کدها ذخیره نمیشوند .احتمالا باید در ویرایشگر تغییری ایجاد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوانساری
03-10-2013, 12:32 PM
با سلام

دوست عزیز کدهای جاوا را در بخش html ویرایشگر ماژول وارد می کنید؟

تصویر کلید وارد کردن کد در زیر آمده است:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بعد از وارد کردن کدها، کلید update را زده و ماژول را ذخیره کنید.