توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش module parameters در قسمت مدیریت ماژول و افقی نشدن منوی بالای سایت
shervinrv
03-07-2013, 10:43 PM
سلام دوستان
من سایتم رو از جوملا 1.5 به 2.5 ارتقا دادم
تمپلیت رو هم تبدیل کردم و همه چیز خوبه
فقط یه مشکل دارم
اونم اینکه منوی بالای سایتم افقی بوده ، الان میخوام افقیش کنم
وقتی میرم تو مدیریت ماژول ها و ماژول منوی بالایی رو انتخاب میکنم گزینه module parameters وجود نداره که از توش legacy horizontal رو انتخاب کنم
یه مشکل کلا اینکه این قسمت (module parameters) واسه هیچ ماژولی وجود نداره . چجوری میتونم اضافش کنم
و مشکل اصلی هم اینکه چجوری منوی بالای سایت رو افقی کنم . درواقع با حل شدن مشکل بالا این مشکلم حل میشه
خیلی ممنون
خوانساری
03-08-2013, 10:03 AM
با سلام
بهتره که آدرسی از سایت خود را قرار بدین.
shervinrv
03-08-2013, 07:03 PM
ممنون دوست عزیز
آدرس سایت ارتقا یافته اینه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم آدرس سایت اصلیه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم عکس از اختلافی که تو قسمت مدیریت ماژولها هستش
خوانساری
03-09-2013, 08:42 PM
سلام
دوست عزیز من مشکلی ندیدم. در جوملا 2.5 برای ماژول منو دو بخش وجود دارد
1)گزینه های اصلی (Basic Options)
2) گزینه های پیشرفته (Advanced Options)
shervinrv
03-10-2013, 07:50 AM
خیلی ممنون از راهنماییتون.پس من چحوری میتونم منوی بالای سایت رو افقی کنم ؟اگه تو آدرسایی که دادم برید میبینید که منوی بالای سایت تو نسخه 1.5 افقی هست ولی تو 2.5 عمودی و زیر همه.تو جوملا 1.5 تو قسمت مدیریت یه گزینه هست به نام legacy horizontal که نمایش منو رو افقی میکنه.ولی این گزینه تو 2.5 نیست یا حداقل من پیداش نکردم
خوانساری
03-10-2013, 01:38 PM
با سلام و درود
دوست عزیز برای افقی کردن منوها باید یکی از موقعیت های قالب که برای جایگیری منو است بصورت افقی طراحی شده باشد. (درواقع افقی کردن منو در جوملا 2.5 به طراحی قالب بستگی دارد، مگر آنکه شما یکی از انواع افزونه های منوساز را نصب کرده باشید)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.