توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر عکس لوگو
pouya221
03-08-2013, 02:11 PM
چه طور می توانم عکس لوگو را تغییر دهم ؟
خوانساری
03-08-2013, 05:38 PM
سلام و درود
اگر منظور شما تعویض هدر است، این کار بستگی به قالب دارد. برخی از قالب ها این امکان را دارند که بدون تغییر در فایل css و از قسمت مدیریت قالب تصویر هدر را عوض کنید.
بهتر است که آدرس سایت را قرار بدید.
pouya221
03-08-2013, 05:57 PM
قالبم همون قالب امیر کبیر
mehdininja
03-08-2013, 10:34 PM
به پوشه قالبت (templates => قالب مورد نظر رو باز کن ) در هاست برو و favicon.ico را حذف کن و آیکون خودت رو جایگزین کن .
برای تغییر هدر سایت هم باید به پوشه images قالبت بری و header را حذف کنی و هدر خودت را با نام header و با فرمت هدر قبلی آپلود کنی .
pouya221
03-09-2013, 12:20 AM
نوشته کنار ایکون رو چه طور عوض کنم ؟
ببخشید ولی چند تا سوال دیگه هم دارم :
سمت راست صفحه سایتم گزینه برای امتیاز دادن به سایت جوملا هست که می خوام نباشه ،چه کنم ؟
برای از بین بردن لگوی پایین صفحه و نوشته هاش چه کنم ؟
mehdininja
03-09-2013, 02:25 AM
منوی ها => منوی بالا => صفحه اصلی => پرامترهای سیستم => عنوان صفحه
سمت راست صفحه سایتم گزینه برای امتیاز دادن به سایت جوملا هست که می خوام نباشه ،چه کنم ؟
برای از بین بردن لگوی پایین صفحه و نوشته هاش چه کنم ؟
یه آدرس مادرسی چیزی هم قرار بدید یا یه عکس تا ببینیم .
pouya221
03-09-2013, 09:58 AM
p-ag.ir آدرس سايتم هست
ممنون
خوانساری
03-09-2013, 07:56 PM
با سلام
در مورد قالب امیرکبیر دقیقا یادم نیست اما فکر می کنم لگوی پایین صفحه مرتبط با منوی پایین باشد.
اگر اینطوری نبود که در بالا عرض کردم به احتمال قوی این لگو در یک ماژول html قرار گرفته و شما برای حذف آن به ماژول های html که در مدیریت ماژول ها قرار دارند سری بزنید.
MohammadHossein
03-11-2013, 09:06 PM
شرمنده که تو تاپیک دوستمون میپرسم ولی مرتبط با همین قالب چند تا سوال دارم!
1. چرا توی این قالب فقط 4 تا مطلب رو روی صفحه اصلی میذاره؟ عددش رو باید از کجا تغییر بدم؟ حالا که 4 تا نشون میده چرا کلید واسه رفتن به صفحه بعد نداره؟!
2. بعد از گذاشتن آخرین پست سایت(۵ نکته مهم قبل از خرید هارد اکسترنال (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)) قالب کلا به هم ریخته! بدون اینکه به تنظیمات سایت دست بزنم! فقط با گذاشتن یک مطلب!
3. نمایش آمار بازدیدکنندگان(چه قبل و چه حالا که قالب به هم ریخته) کامل نشون داده نمیشه! مشکل از کجاست؟
modernestan.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
خیلی خیلی ممنون:rose:
خوانساری
03-15-2013, 01:44 PM
سلام و درود
به هم ریختگی ای که شما گفتید را ندیدم.
اما در مورد تغییر نمایش تعداد مطالب در یک صفحه، شما می توانید اینگونه تغییرات را در منوی مربوط به آن صفحه انجام دهید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.