ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب رایگان جوملا 2.5 (بهار)

hessaam
03-08-2013, 11:20 PM
سلام به همه ی دوستان

بنده یه قالب جوملا ساختم با استفاده از فرم ورک Warp.گفتم که توی اینجا به اشتراک بزارم دوستان استفاده کنن.
اسم قالب بهار هست.

این قالب یک قالب ساده و سریع هست و نال شده هم نیست و میتونید آپدیتش کنید.

این قالب روی جوملا 2.5 تست شده و کاملاً جواب داده و فکر میکنم که روی جوملا 3 هم جواب بده ولی تست نکردم.

این تصویرش هست:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دموی آنلاین هم در لینک زیر هست:

دموی قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لینک زیر هم برای دانلود قالب:

دانلود قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

این اولین تجربه ی ساخت قالب جوملای بنده بوده ، به خاطر همین اگه کم و کاستی وجود داره معذرت میخوام و خوشحال میشم که بهم بگید.

mortaza_max
03-14-2013, 02:11 PM
داداش دمت گرم. خيلي قشنگه با چه نرم افزاري طراحي كردي؟ اسم انگليسيشو ميخوام نه فارسيشو
ممنون
در ضمن راست چين نيست فك كنم؟؟؟ بايد راست چين بشه و براي وب هاي فارسي زبان كاربرد داشته باشه

hessaam
03-15-2013, 06:42 PM
داداش دمت گرم. خيلي قشنگه با چه نرم افزاري طراحي كردي؟ اسم انگليسيشو ميخوام نه فارسيشو
ممنون
در ضمن راست چين نيست فك كنم؟؟؟ بايد راست چين بشه و براي وب هاي فارسي زبان كاربرد داشته باشه

ممنون دوست عزیز نظر لطف شماست.
بنده با نرم افزار Adobe Dreamweaver CS6 (دریم ویور) طراحی کردم.
برای راست چین شدن هم فقط کافیه که زبان فارسی رو نصب بکنید و فعالش کنید ، قالب خودش متناسب با زبان سایت راست چین یا چپ چین میشه.