PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درخواست قالب اين سايت برای جوملا 2.5 !

MohammadHossein
03-12-2013, 12:07 PM
سلام
يه قالب ميخواستم مثل قالب اين سايت:

اولویت اول: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اولویت دوم: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اولویت سوم: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگه مثل سایت اول هر دسته رو جدا نشون بده و آخرين ارسال هاي هر دسته رو داشته باشه!
اگه هم به رنگ تيره و هم روشن باشه عالي ميشه!
اگه قالب به صورت پيشفرض امکاناتي مثل اسلایدشو و ارسال به شبکه هاي اجتماعي براي کاربران و ماژول آخرين ارسال ها سمت چپ سايت و مطالب تصادفي زير هر پست رو داشته باشه ممنون ميشم . . .
چون خودم خيلي بلد نيستم!

پی نوشت:
خوهشا اگه قالب فارسی و رایگان با این شکل و شمایل دارین مستقیم لینک همون صفحه رو لطف کنین! اگه چند تا نمونه بدین که بینشون انتخاب کنم عالیه . . .
خواهشا منو به این سایت های قالب روونه نکنین کهخودم بگردم، چون قبلا امتحان کردم نشد !

مرسی . . .

jozef2070
03-12-2013, 03:51 PM
باسلام

یه قالب تو پیام خصوصی براتون می فرستم رایگان هم هستش !

درمورد سایت هایی که دادی سایت اولی سیستمش وردپرسه قالبش تو اینترنت دیدم فقط اومده ویرایشش کرده ! درمورد سایت دوم این سایت از یکی از قالب های شرکت yootheme استفاده می کنه که اونم اومده چند تا افزونه براش اضافه کرده ! سایت سومی هم که طراحی اختصاصی هستش !

موفق باشید .